Denizli'de Eşi Tarafından Öldürülen Anne ve Kızının Cenazeleri Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Eşi Tarafından Öldürülen Anne ve Kızının Cenazeleri Toprağa Verildi

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde eşi tarafından öldürülen kadının, kocası hakkında mahkemeden aldırdığı uzaklaştırma kararının birkaç gün önce sona bittiği ve yeniden müracaat ettiği öne sürüldü.

16.02.2018 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde eşi tarafından öldürülen kadının, kocası hakkında mahkemeden aldırdığı uzaklaştırma kararının birkaç gün önce sona bittiği ve yeniden müracaat ettiği öne sürüldü.

Sarayköy'de dün boşanma aşamasındaki eşi Oktay Şahin tarafından öldürülen Ayşe (31) ve kızı Nurdan Şahin'in (13) cenazeleri, otopsi işleminin ardından ailenin yaşadığı Belenkaya Mahallesi'ne getirildi.

Anne ve kızının cenazeleri, Manisa'nın Alaşehir ilçesi Kemer Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Ilgın Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenazede ölenlerin akraba ve yakınları gözyaşı döktü.

Kadının eniştesi Sinan Ertürk, gazetecilere, çiftin bir süredir sorun yaşandığını söyledi.

Çiftin boşanma aşamasında olduğunu belirten Ertürk, Ayşe Şahin'in kocasının tehditleri nedeniyle mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdığını kaydetti.

Uzaklaştırma süresinin birkaç gün önce sona ermesine rağmen tehditlerin devam etmesi üzerine Ayşe Şahin'in yeniden başvuru yaptığını anlatan Ertürk, olayın bu noktaya gelmesinden üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Sarayköy'de dün boşanma aşamasında oldukları için bir süredir ayrı yaşayan Oktay Şahin (42), eşi Ayşe Şahin'in (31) Cumhuriyet Mahallesi'ndeki çalıştığı markete gitmişti. Oktay Şahin, eşi ve yanındaki 13 yaşındaki kızı Nurdan'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunmuştu. Ağır yaralanan Şahin, Sarayköy Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'de Eşi Tarafından Öldürülen Anne ve Kızının Cenazeleri Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement