Denizli'de Fakir ve Muhtaçlar İçin Yardım Kermesi - Son Dakika
Yerel

Denizli'de Fakir ve Muhtaçlar İçin Yardım Kermesi

Denizli'de fakir ve muhtaçlar için düzenlenen yardım kermesinin açılışında, açık artırma ile 63 bin liraya alınan deve derneğe bağışlandı.

02.06.2012 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de fakir ve muhtaçlar için düzenlenen yardım kermesinin açılışında, açık artırma ile 63 bin liraya alınan deve derneğe bağışlandı.

Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Denizli Şubesi, geliri fakir ve muhtaçlara verilmek üzere kermes açtı. Derneğin Yenişehir'deki yurt bahçesinde düzenlenen kermesin açılışına Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Denizli Müftüsü Alaattin Gürpınar, Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Başkanı Ahmet Yurt ve diğer konuklar katıldı.

Düzenlenen kermeste bir deve de 10 bin lira başlangıç fiyatından açık artırma ile satışa sunuldu. Deveyi, açık artırma sonucunda 63 bin liraya oto galeri sahibi Hilmi Selvi satın aldı. Açık artırmada en yüksek rakamı veren ve kermes ağası seçilen Selvi, satın aldığı deveyi de derneğe bağışladı.

Selvi'ye, derneğe yaptığı katkıdan dolayı Vali Demir tarafından plakat verildi.

Yaklaşık 10 bin metrekare alana kurulan kermeste kurulan stantlarda da kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin yanında, gıda, giyim, mobilya, elektronik, ev tekstili reyonlarından oluşan yaklaşık 2 bin çeşit ürün satışa sunuldu.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'de Fakir ve Muhtaçlar İçin Yardım Kermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement