Denizli'de, İlkokul Öğrencileri İçin Şenlik - Son Dakika
Yerel

Denizli'de, İlkokul Öğrencileri İçin Şenlik

Denizli\'de, İlkokul Öğrencileri İçin Şenlik

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğrenci topluluğunun düzenlediği ‘Gülümse Çocuk Şenliği’ ile 263 çocuk Gölbahçe Şenlik Alanı’nda eğlendi.

02.05.2017 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğrenci topluluğunun düzenlediği 'Gülümse Çocuk Şenliği' ile 263 çocuk Gölbahçe Şenlik Alanı'nda eğlendi.

PAÜ öğrenci topluluğunun düzenlediği şenlik için Kocabaş Ahmet Kazak İlkokulu, Honaz Gürlek İlkokulu, Kale Belenköy İlkokulu ve Çivril Yahyalı İlkokulu'ndan Pamukkale Üniversitesi'ne gelen çocuklar topluluk öğrencileri ile Merkez Yemekhanesi'nde yaptıkları kahvaltının devamında gerçekleştirilen kortej yürüyüşünün ardından Gölbahçe Şenlik Alanı'na geldi.

Şenlik alanına kurulan oyun alanlarında müzik eşliğinde eğlenen çocuklar, alanda kurulan standlardan pamuk şeker ve macun alarak, dans etti.

Öğrenci topluluğu başkanı Elif Eryılmaz, altı yıldır sürdürdükleri proje kapsamında okullardaki çocuklara maddi ve manevi destek verdiklerini söyledi.

Proje aracılığıyla sene sonu gerçekleştirilecek gala gecesi ile çocukların hayallerini çizdikleri resimleri sergilenecek. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizli'de, İlkokul Öğrencileri İçin Şenlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement