Denizli'de Kamyon Aşırı Yağıştan Çöken Yola Düştü - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Kamyon Aşırı Yağıştan Çöken Yola Düştü

Denizli'de şiddetli sağanak yağış nedeniyle Merkezefendi ilçesinde parke dolu bir kamyon çöken yolun içerisine düştü. Kazada can kaybı yaşanmazken araçta maddi hasar oluştu.

01.06.2023 03:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamyon aşırı yağıştan çöken yola düştü

DENİZLİ - Denizli'de öğle saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirirken, Merkezefendi ilçesinde parke dolu bir kamyon çöken yolun içerisine düştü.

Denizli merkez ve ilçelerinde öğle saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli sağanak yağış, hayatı kısa süreliğine olumsuz etkiledi. Yaklaşık yarım saat devam eden şiddetli yağış, kısa sürede yolları göle çevirince sürücü ve yayalar zor anlar yaşadı. Bazı ev ve iş yerlerinde su baskınlarının yaşandığı şiddetli yağışa yolda yakalanan sürücüler, araçlarını yol kenarına çekti.

Merkezefendi ilçesine bağlı Eskihisar Mahallesi'nde girişinde bulunan yol, aşırı yağış nedeniyle çökme meydana geldi. Çöken yolu fark etmeyen plakası ve sürücü ismi öğrenilemeyen parke taşı yüklü olan bir kamyonet, oluşan dev çukura düştü. Kazada can kaybı yaşanmaz iken araçta maddi hasar oluştu. Trafik ekipleri yolu kapatarak kamyonun kurtarılması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu araç, düştüğü çukurdan vinç yardımıyla çıkarıldı.

Denizli\'de Kamyon Aşırı Yağıştan Çöken Yola Düştü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Kamyon Aşırı Yağıştan Çöken Yola Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement