Denizli'de Motorlarına Afrin Şehitlerinin İsimlerini Yazıp Şehir Turu Attılar - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Motorlarına Afrin Şehitlerinin İsimlerini Yazıp Şehir Turu Attılar

Denizli\'de Motorlarına Afrin Şehitlerinin İsimlerini Yazıp Şehir Turu Attılar

Denizli’de motor kulüpleri, Afrin Harekatı’nda şehit olan askerlerin isimlerinin yazılı olduğu motorları ile şehir turu attılar ve daha sonra 15 Temmuz Delikli Çınar Meydanı’nda şehitlerin isimleri okundu.

18.02.2018 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de motor kulüpleri, Afrin Harekatı'nda şehit olan askerlerin isimlerinin yazılı olduğu motorları ile şehir turu attılar ve daha sonra 15 Temmuz Delikli Çınar Meydanı'nda şehitlerin isimleri okundu.

Denizli'de motor kulüpleri tarafından, Afrin Harekatı'na destek vermek amacıyla, Afrin şehitlerinin isimleri motorlara yapıştırılarak şehir turu yapıldı. Pamukkale Üniversitesi'nden başlayan şehir konvoyunda, şehitliğe gidilerek, dualar okundu. Konvoy daha sonra 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda toplanarak saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, motorlara yazılan Afrin şehitlerinin isimleri, meydanda okunarak yoklama alındı. Katılan vatandaşlar ve motorcular okunan şehit isimlerine "burada" diyerek karşılık verdi. Etkinliğe katılan isimlerden Ali Coşkun ise, "Vatana olan sevgiyi hissettirmek için Denizlili motorcular olarak toplandık. Tek ülke olduğunu, bölünemeyeceğini, şehitlerimize rahmet dilemek için bu etkinliği hazırladık" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Motorlarına Afrin Şehitlerinin İsimlerini Yazıp Şehir Turu Attılar - Son Dakika


Advertisement