Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Denizli'den Kısa Kısa

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ile Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle "Kanser ve Erken Tanı" konusunda bilgilendirme semineri düzenlendi.

29.12.2017 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ile Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle "Kanser ve Erken Tanı" konusunda bilgilendirme semineri düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy, Aktepe, Anafartalar ve Gökpınar Sosyal Etkinlik merkezlerinde düzenlenen bilgilendirme eğitimlerine 250 kadın katıldı.

Kanser hastalığı, belirtileri, sebepleri, korunma yöntemleri, beslenme ve tedavi yöntemleri konusunda katılımcıların bilgilendirildiği seminerlerde kanser hastalığında erken tanının önemine dikkat çeken hekimler, özellikle kadınların bu konuda daha duyarlı ve hassas olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Merkezefendi Toplum Sağlığı Merkezi Doktoru Sedef İnan, Sağlık Bakanlığının tarama programında olan meme kanseri, rahim ağzı kanseri ve kolorektal kanser taramaları ile ilgili kadınları bilgilendirdiklerine dikkat çekerek, "Kanserin bir kader olmadığını anlatıyoruz. 'Sakın geç kalmayın' diyoruz. Kanser ile ilgili en ufak bir şüphede bile hastaneye, aile hekimliğine ya da bir sağlık kurumuna müracaat etmelerini istiyoruz." diye konuştu

AK Parti'den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'a ziyaret

AK Parti Beyağaç İlçe Başkanı Mustafa Tekin ve yeni yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni yönetime başarılar diledi.

Zolan, "Yeni seçilen ilçe yönetimimiz ve tüm teşkilatlarımızla birlikte inşallah el ele vererek Beyağaç'a hizmet edeceğiz. Beyağaç'ta birçok sorunu çözdük, inşallah çözmeye de devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement