Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Denizli'den Kısa Kısa

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Halk Oyunları Çocuk Şenliği, 11 okulun katılımı ile gerçekleştirildi.

27.04.2018 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Halk Oyunları Çocuk Şenliği, 11 okulun katılımı ile gerçekleştirildi.

Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen 2. Halk Oyunları Çocuk Şenliği'ne vatandaşların katılımı yoğun oldu.

Etkinlikte Yardım Sevenler Derneği İlkokulu, Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu, Saadet Erikoğlu İlkokulu, Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu, Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu, Güzelköy Mehmet Tunç İlkokulu, Katip Çelebi İlkokulu, On Dokuz Mayıs İlkokulu, Osman Özgür İlkokulu, Sevil Kaynak Ortaokulu ve 4 Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu öğrencileri gösterilerini sundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, şenliğe katılan bütün okullara teşekkür ederek, "Birbirinden değerli dans gösterilerini seyrettik. Çocuklarımız çok kabiliyetli, inşallah bu kabiliyetlerini devam ettirip, gelecekte geleneksel kültürümüzü yaşatmak için gayret gösterirler." diye konuştu.

Altyapısı biten Gemiş Mahallesi'nde üstyapı sevinci

Denizli Büyükşehir Belediyesince Çardak ilçesinin Gemiş Mahallesi'nde üstyapı çalışmaları tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca 4 kilometrelik iki caddeye toplam 7 bin 350 ton sıcak asfalt dökülürken, mahallenin ara arterlerine ise 200 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, altyapısı tamamlanan Gemiş Mahallesi'ni sıcak asfalt ve kilit parke taşı ile buluşturduklarını ve vatandaşların ayağının yazın toza, kışın ise çamura değmeyeceğini söyledi.

Hamilelik Okulunda 10'uncu dönem başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirilen Hamilelik Okulunda 10'uncu dönem eğitimleri başladı.

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi'nin haftanın 7 günü gece gündüz çalıştığını belirterek, "Ailemi Seviyorum Projesi 6 yıldır devam ediyor. Bu proje çerçevesinde açtığımız Hamilelik Okulu'nda 10. dönem eğitimlerini başlatmanın sevincini yaşıyoruz." diye konuştu.

Denizli İl Emnniyet Müdürü Demir, gençlerle buluştu

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilciliğinin konuğu oldu.

TÜGVA Denizli İl Temsilciliğinin düzenlediği geleneksel sohbet programına konuk olan İl Emniyet Müdürü Demir, "Gençlik ve Güvenli Gelecek" konusunda söyleşi gerçekleştirdi.

Demir, düzenlenen programda yaptığı konuşmada, güvenli bir geleceğin bireyde başladığını belirterek, birey kendini iyi yetiştirirse toplumun da o denli güvenilir olacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement