Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Denizli'den Kısa Kısa

Denizli\'den Kısa Kısa

Tavas Terziler Seyyar Elbise Satıcıları ve Ütücüleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilal, güven tazeledi.

22.01.2014 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavas Terziler Seyyar Elbise Satıcıları ve Ütücüleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ali Bilal, güven tazeledi.

Tavas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde gerçekleştirilen genel kurulda, Mehmet Ali Bilal, tek aday olduğu seçimde, 81 üyeden 80'inin oyunu aldı, 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Bilal, konuşmasında, ilk kez 26 yaşında başkanlığına seçildiği odanın üye sayısının gün geçtikçe azaldığını belirterek, "Bu, dördüncü dönemim olacak. Önümüzdeki günlerde üye sayımızın artmasını bekliyorum. Destek veren üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Bilal'ın yönetim kurulunda, Ali Matrak, İsmail Küçükterci, Hüseyin Urlu, Ali Meder, Hüseyin Hüsnü Sinan ve Mustafa Kulalı yer aldı.

- Acıpayam'da aile eğitimi programı

Acıpayam Atatürk Ortaokulu rehber öğretmenlerinden Murat Altun tarafından 7-19 yaş arasında çocuğu olan ebeveynlere yönelik düzenlenen "Aile Eğitimi Programı"na katılanlar, sertifikalarını törenle aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, Talip Özkan Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen törende, eğitimin diğer okullarda da uygulanması için rehber öğretmenlere uygulayıcı eğitim verildiğini belirterek, ikinci dönemde eğitimlerin diğer okullarda da verilmesinin planlandığını kaydetti. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement