Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Denizli'den Kısa Kısa

Merkezefendi Belediyesinin "Arabadan iniyoruz, bisiklete biniyoruz" projesi kapsamında, şehidin isminin verildiği okulun öğrencilerine bisiklet hediye edildi.

18.04.2016 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezefendi Belediyesinin "Arabadan iniyoruz, bisiklete biniyoruz" projesi kapsamında, şehidin isminin verildiği okulun öğrencilerine bisiklet hediye edildi.

8 Eylül 2015'te Iğdır'daki terör saldırısında şehit olan polis memuru Hasan Eser'in isminin verildiği Sevindik Hasan Eser Ortaokulu'nda eğitim gören 5. sınıf öğrencilerine verilecek hediyeler için tören düzenlendi.

Şehit Eser'in annesi Sevgi Eser, yaptığı konuşmada, şehit oğlunun isminin okula verilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek "İnşallah okulumuzda da oğlum Hasan gibi çalışkan, dürüst ve efendi öğrenciler yetişir" dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise eğitime her alanda büyük destek verildiklerini belirterek, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere bisiklet hediye edeceklerini söyledi.

İlçedeki çocukların bisikletleriyle sokakları süslemelerini istediklerini anlatan Subaşıoğlu, "Bugün buraya gelmişken şehit ailemiz buradayken söylemek istiyorum. İnşallah şehidimiz Hasan Eser'in adını taşıyan bu okulumuza bir konferans salonu kazandıracağız." dedi.

Konuşmalarının ardından öğrencilere bisikletleri verildi.

- Turizm Haftası etkinlikleri

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında turizm sektörünün temsilcilerini makamında ağırladı.

Gürlesin, ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, turizm alanındaki çalışmalara her zaman destek verdiklerini söyledi.

Geçen yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Pamukkale etabında önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Gürlesin, bu yıl da tur takviminde yer almak için de gereken çalışmaları yaptıklarına değinerek, "Pamukkale Belediyesi olarak Denizli turizminin bir bütün olarak ele alınması gerektiğini düşünüyoruz. İstiyoruz ki, Denizli'ye gelen turistleri, teleferik, Tabea, Işıklı Gölü, Süleymaniye Yaylası, Buldan Şelalesi'ne götürmeliyiz. Bunun yanında Karahayıt'taki termal sağlık kompleksi ile yerli ve yabancı turistlere sağlık kazandırmalıyız." dedi.

Denizli Turistik Otel ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Murat Gazi Şen ise Pamukkale Belediyesinin kurulduğu günden bu yana kentin turizmi için önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

Ziyarette, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu ve turizmciler yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement