Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Denizli'den Kısa Kısa

Çameli Belediyesi, Kalınkoz Mahallesi'ndeki bozuk yollarda zemin güçlendirme işlemi ile kumlama çalışması yaptı.

08.05.2017 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çameli Belediyesi, Kalınkoz Mahallesi'ndeki bozuk yollarda zemin güçlendirme işlemi ile kumlama çalışması yaptı.

Belediye, ulaşımın sağlıklı bir şekilde sağlanması için mahalle yollarında üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların talepleri ve ihtiyaçlar doğrultusunda bozuk alanları kumlayan belediye ekipleri, Elekçiler mevkisinde sokak aralarındaki bozuk yolları kumlama çalışması gerçekleştirdi.

Kumlama çalışmasıyla birlikte zemin güçlendirme işlemi de yapılan yollardaki düzenlemelere gerekli duyulan bütün bölgelerde devam edileceği kaydedildi.

-Çameli'nde masa tenisi turnuvası

Çameli Belediyesince sportif faaliyetler kapsamında Çameli Belediyesi Kapalı Pazaryeri'nde bulunan Kafe Teras'ta gerçekleşen masa tenisi turnuvası yüksek katılımla başladı.

Erkeklerde 50, kadınlarda 5 olmak üzere 55 sporcunun katıldığı turnuva, yapılan kura çekilişi ve oynanan çekişmeli maçlarla start aldı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Sosyal belediyecilik faaliyetlerimiz kapsamında voleybol turnuvamızı tamamladık. Şimdi masa tenisi ve futbol turnuvamızı gerçekleştireceğiz. Bu tür faaliyetlerimizi geleneksel hale getireceğiz. Tüm katılımcılara başarılar diliyorum." dedi.

-Kirazlıyayla İlkokulu'na kardeş okul ziyareti

Çameli Kirazlıyayla İlkokulu'nu, Kardeş Okul Projesi kapsamında Denizli Pamukkale Atatürk İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti.

Konuk okul heyeti, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun'un eşliğinde Kaymakam Onur Özaydın'a ziyaretin ardından Çameli Belediyesinde turizm sunumunu ve UNESCO ödüllü Hayri Dev konserini izledi.

İkiokul öğrenci grubu, Kirazlıyayla İlkokulu bahçesinde oyunlar oynadı. Su değirmeni ve alabalık çiftliğini ziyaret eden öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement