Denizli Öğrencilerden Engellilere Yalnız Değilsin Videosu - Son Dakika
Güncel

Denizli Öğrencilerden Engellilere Yalnız Değilsin Videosu

Öğrencilerden engellilere Yalnız değilsin videosuDENİZLİ'de Pamukkale Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Topluluğu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için farkındalık yaratmak amacıyla Çınar Meydanı'nda 9 dakikalık video çekti.

03.12.2017 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrencilerden engellilere Yalnız değilsin videosu

DENİZLİ'de Pamukkale Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Topluluğu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için farkındalık yaratmak amacıyla Çınar Meydanı'nda 9 dakikalık video çekti.

Çekimde, Aleyna Koca, Taha Göktuğ, Anıl Kerem Yıldız, Birgül Bayram, Durali Buran, Osman Manay, Gülşah Karadaş, Ecem İnan, Gülizar Yıldırım, Onurcan Yenievli görev aldı. Filmde bedensel engelli birinin banka şubelerine girerken yaşadığı zorluklar, kent mimarisinde çektiği sıkıntı anlatıldı. Engellilerle röportajların yapıldığı videoda, sokakta müzik yapan bir grup, Hayat bayram olsa şarkısını seslendirdi. Videonun sonunda işaret dili ile şunlar ifade edildi

Bugün burada sana sesleniyorum tüm sessizliğimle yalnız değilsin bunu anlamanı istiyorum.Tüm kalbinle hissetmeni istiyorum sadece bugün değil her gün senin günün senin sesin olmak mutluluklarına ve acılarına arkadaş olmak istiyorum. Seni anlıyorum bu yüzden burdayım. Durma anlat güneşin doğuşunu, ayı, yıldızları, bulutları anlat dinlemek istiyorum. Yalnız değilsin, seni seviyorum ne olmak istediğini hayatını, anneni, babanı, arkadaşlarını anlat. Biz seninleyiz sende bizimlesin.Yalnız değilsin seni seviyorum ve her gün senin günündür durma bizlere insan olmayı anlat.

Video, YouTube'a yüklendi.

Denizli Öğrencilerden Engellilere Yalnız Değilsin Videosu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Öğrencilerden Engellilere Yalnız Değilsin Videosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement