"Denizli Otogarının Bir Ay Sonra İnşaatı Başlayıp, Bir Yıl Sonra da Bitecek" - Son Dakika
Yerel

"Denizli Otogarının Bir Ay Sonra İnşaatı Başlayıp, Bir Yıl Sonra da Bitecek"

AK Parti Denizli 1. sıra milletvekili adayı Nihat Zeybekci, "Denizli otogarının bir ay sonra inşaatı başlayıp bir yıl sonra da bitecek" dedi.

09.05.2011 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeybekci, seçim çalışmaları kapsamında Kale ve ilçeye bağlı Çamlarca, İnceğiz, Doğanköy, Adamharmanı, Narlı, Kırköy köyleri ile Gölbaşı ve Karaköy beldelerini ziyaret etti.

Zeybekci'ye milletvekili adayı Halil Pekdemir, Muğla eski Vali Yardımcısı Mestan Yaymak, Kale AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Molo, Karaköy Belediye Başkanı Servet Karaman, Gölbaşı Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Kale AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Durmuş Düngül eşlik ettiler.

Nihat zeybekçi ve ekibi önce kale esnafını ziyaret etti ardından Kale ilçesine bağlı Çamlarca, İnceğiz, Doğanköy, Adamharmanı, Narlı, Kırköy köyleri ile Gölbaşı ve Karaköy beldelerini ziyaret etti.

Önce Kale esnafını ziyaret eden Zeybekci, daha sonra gittiği Karaköy beldesinde yaptığı konuşmada, "Siz çiftçiler olarak mutlaka tarım sigortası yaptırınız. Türkiyemiz başbakanımızın gösterdiği hedefe doğru koşar adım giderken biz Denizli olarak nerede olacağız asıl konu budur. Denizli-İzmir arasında yakında hızlı tren devreye geçecek. Saatte 125 km hızla benim vatandaşım İzmir'e gidebilecek. Basmana garına 2 saatte varacak" dedi.

Bir vatandaşın, 'Denizli otogarı yabancılara mı satıldı?' sorusu üzere Zeybekci, "Hayır, Denizli otogarının bir ay sonra inşaatı başlayıp bir yıl sonra da bitecek" diye konuştu.

Köylülerle sohbet eden Zeybekci, kendisinin de 14 yaşındayken at ile çift sürdüğünü ve orakla ekin biçtiğini söyledi.

Daha sonra Karaköy beldesinde yeni yapılmakta olan cami inşaatında incelemelerde bulunan Zeybekci, "Burada bize düşen görev ne ise yaparız" dedi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Denizli Otogarının Bir Ay Sonra İnşaatı Başlayıp, Bir Yıl Sonra da Bitecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement