Denizli Otomobili Bulundu, Kendisi Kayıp - Son Dakika
Güncel

Denizli Otomobili Bulundu, Kendisi Kayıp

Denizli Otomobili Bulundu, Kendisi Kayıp

Denizli'nin Acıpayam İlçesi Çakır Mahallesi'ndeki Dalaman Çayı'nda otomobili çamura saplanmış halde bulunan 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar'dan 2 gündür haber alınamıyor.

18.01.2017 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Acıpayam İlçesi Çakır Mahallesi'ndeki Dalaman Çayı'nda otomobili çamura saplanmış halde bulunan 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar'dan 2 gündür haber alınamıyor. Yakınları Acar için kayıp başvurusunda bulununca, hem çayda hem de çevrede arama çalışması başlatıldı.

Acıpayam İlçesi'nin Çakır Mahallesi'nde yaşayan evli ve 9 çocuk babası Mehmet Ali Acar'a ait havuç yüklü 20 SA 742 plakalı otomobil, dün (salı) Örenyolu Kavaklıdere Mevkii'nde çamura saplanmış halde bulundu. Ancak kendisinden haber alınamadı. Bunun üzerine yakınları, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Acar'ın geçen pazartesi günü evden çıktığını söyleyen yakınları, havuç toplamak için ayrıldığını belirtti. Acar'ın tarlasından topladığı havuçları çay kenarında yıkadıktan sonra otomobiline yüklediği, ardından bir daha haber alınamdığı belirtildi. Olayın jandarmaya bildirilmesi üzerine başlatılan arama kurtarma çalışması sürüyor. Çalışmalara AFAD, AKUT, Muğla Emniyet Müdürlüğü Sualtı Ekibi ile vatandaşlar da destek veriyor. Acar'ın Dalaman Çayı'na düşebileceği ihtimali üzerine sualtı ekibi jet-ski ile Dalaman Çayı üzerinde, dalgıç polislerle de su altında kontrollerini sürdürüyor. Bölgedeki vatandaşların da çalışmalara destek vermesiyle yaklaşık 100 kişilik ekip, bölgeyi tarıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Otomobili Bulundu, Kendisi Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement