Denizli Şehit Polis Hasan Eser'in Cenazesi Memleketi Denizli'de - Son Dakika
Güncel

Denizli Şehit Polis Hasan Eser'in Cenazesi Memleketi Denizli'de

Denizli Şehit Polis Hasan Eser\'in Cenazesi Memleketi Denizli\'de

Şehit polis Hasan Eser'in cenazesi memleketi Denizli'de Iğdır'da PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen polislerden Denizlili, 24 yaşındaki Hasar Eser'in cenazesi, bugün memleketine getirildi.

09.09.2015 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit polis Hasan Eser'in cenazesi memleketi Denizli'de

Iğdır'da PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen polislerden Denizlili, 24 yaşındaki Hasar Eser'in cenazesi, bugün memleketine getirildi. Şehit Eser ile resmi nikahı kıyılan ve 10 Ekim'deki düğününü bekleyen eşi Gül Eser'in, Türk bayrağına sarılı tabutu görünce "Hasan, Hasan'ım" diye feryat etmesi yürekleri dağladı.

Şehit polis memuru Hasar Eser'in cenazesi, bugün sabah saatlerinde, Çardak Havaalanı'na getirildi. Önceden şehidin Merkezefendi Mahallesi'ndeki evinin önü ve sokağı, Türk bayraklarıyla donatıldı. Yüzlerce Denizlili, taziye evine akın etti. Şehidin naaşı, cenaze arabasıyla saat 15.30'da evinin önüne getirildi. Bu sırada gözyaşları sel oldu. Şehidin annesi Sevgi Eser ile babası Serdar Eser'in sakinleştirici iğneyle güçlükle ayakta durabildiği görüldü.

ŞEHİT EŞİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Geçen Mayıs ayında resmi nikahları kıyılan ve 10 Ekim'de düğünlerini yapmayı planladığı eşi Trabzon'da görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Gül Eser, evin önüne konulan Türk bayrağına sarılı cenazeyi görünce dayanamadı. Şehit eşi Gül Eser'in "Hasan, Hasan'ım" feryadı yürekleri dağladı. Bir süre sonra baygınlık geçiren Gül Eser'e sağlık ekipleri ambulansa götürüp müdahale etti.

İKİNDİDEN SONRA TOPRAĞA VERİLECEK

Şehit yakınlarına taziyeye gelenler arasında AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de yer aldı. Şehidin naaşı helallik alındıktan sonra tören ve cenaze namazı için Asri Mezarlık'a götürüldü. Cenaze namazı ikindi namazından sonra yapılacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Şehit Polis Hasan Eser'in Cenazesi Memleketi Denizli'de - Son Dakika


Advertisement