DENİZLİ Yaşamını yitiren CHP Milletvekili Arslan için Denizli'de tören - Son Dakika
Güncel

DENİZLİ Yaşamını yitiren CHP Milletvekili Arslan için Denizli'de tören

Yaşamını yitiren CHP Milletvekili Arslan için Denizli'de tören (2)SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDIAntalya'da tatil yaparken beyin kanamasından hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan için Pamukkale Üniversitesi Kampüsü'ndeki Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

08.06.2019 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşamını yitiren CHP Milletvekili Arslan için Denizli'de tören (2)

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Antalya'da tatil yaparken beyin kanamasından hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan için Pamukkale Üniversitesi Kampüsü'ndeki Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Pamukkale ilçesi Kervansaray Mahallesi'ndeki evinde helallik alınmasının ardından Arslan'ın cenazesi camiye getirildi. Burada düzenlenen törende Arslan'ın eşi Nursel Arslan ve oğlu Mesut Can Arslan ile kızı Nazife Demirkapı taziyeleri kabul etti. Nursel Arslan ve Nazife Demirkapı tabutun başında uzun süre gözyaşı döktü.

ŞENTOP VE KILIÇDAROĞLU DA KATILDI

Cenaze namazı öncesinde camiye gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Arslan Ailesine baş sağlığı dileklerini iletti. Cenaze törenine, TBMM Başkanı Şentop ile CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları, AK Parti ve CHP Denizli Milletvekilleri, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan ile çok sayıda siyasetçi, iş insanı ve vatandaş katıldı.

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık'ın öğlende kıldırdığı cenaze namazının ardından, CHP Lideri Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı Şentop ve diğer protokol üyeleri, Arslan'ın tabutunu cenaze aracına kadar taşıdı. Cenaze aracıyla Denizli Asri Mezarlık'a getirilen Arslan'ın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, defin işlemi sırasında kürekle mezara toprak attı.

KILIÇDAROĞLU DENİZLİ BUGÜN ONU BAĞRINA BASTI

Cenaze töreninin sona ermesinin ardından mezarlıkta kısa bir açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kazım Arslan son derece başarılı bir milletvekilimizdi. Hayırsever bir insandı. Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmaksızın Denizli'deki bütün vatandaşları kucaklıyordu. Ahlaklı ve sevecen bir insandı. Son derece yardımsever birisiydi. Denizli onu bugün bağrına bastı. Kendisini sonsuzluğa uğurladık. Allah rahmet eylesin dedi. CHP Lideri, cenaze töreninin ardından karayoluyla Antalya'ya hareket etti.

MÜJDE AR ARAMIZDAN ÇOK ERKEN AYRILDI

Cenaze törenine katılan sanatçı Müjde Ar ise, Çok üzgünüz. Gerçekten müstesna ve eşi bulunmayan bir insandı. Kimselere benzetemediğimiz bir siyasetçiydi. Hayatımızda çok güzel bir etki bıraktı. Kazım Arslan, örnek insan olarak nitelendirilebilecek bir kişiydi. Hayatımda çok insan tanıdım. Kazım bey bambaşka birisiydi. Denizli'ye de çok şey katmış. 2 Haziran'da Honaz ilçesinde yapılan belediye başkanlığı seçimi öncesinde dağ tepe demeden dolaşmış. Çok erken ayrıldı aramızdan daha uzun yıllar keşke birlikte olabilseydik diye konuştu.

DENİZLİ Yaşamını yitiren CHP Milletvekili Arslan için Denizli\'de tören
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DENİZLİ Yaşamını yitiren CHP Milletvekili Arslan için Denizli'de tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement