Denizlispor 2'nci Etap Kamp Çalışmaları Afyon'da Başladı - Son Dakika
Güncel

Denizlispor 2'nci Etap Kamp Çalışmaları Afyon'da Başladı

Denizlispor 2\'nci Etap Kamp Çalışmaları Afyon\'da Başladı

EGE'nin TFF 1'inci Lig'deki temsilcilerinden Denizlispor'un ikinci etap kamp çalışmaları Afyon'da başladı.

20.07.2017 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EGE'nin TFF 1'inci Lig'deki temsilcilerinden Denizlispor'un ikinci etap kamp çalışmaları Afyon'da başladı. Afyon kampında özel maçlara ağırlık verecek yeşil siyahlı ekip, ilk sınavında 24 Temmuz Pazartesi günü Türkmenistan takımı Şagadam ile karşılaşacak. Teknik heyet 25 Temmuz'da Altınordu, 27 Temmuz'da Ümraniyespor ve 30 Temmuz'da Balıkesirspor'la üç karşılaşma daha yapmayı planlıyor.

Erzurum'daki birinci etap kampın son derece verimli geçtiğini söyleyen teknik direktör Yusuf Şimşek "Afyon'da oynayacağımız özel müsabakalarla takımın durumunu gözlemleyeceğiz.

Tüm futbolcuların maç performansını görmek istiyorum. Hedefimiz lige kadar tüm eksikleri tamamlayıp, sezona iyi bir başlangıç yapmak" dedi.

Öte yandan yönetim yeni sezonda uygulanacak kombine bilet  fiyatlarını belirledi. Buna göre A,B, D üst ve A alt kapalı tribünün kombine bilet bedeli 300, maraton tribünün kombine biletleri de 150 TL'den satılacak. Kulüpten yapılan açıklamada taraftarlardan kombine bilet alarak takıma sahip çıkmaları istendi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor 2'nci Etap Kamp Çalışmaları Afyon'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement