Denizlispor'a Kriz Sökmüyor - Son Dakika
Spor

Denizlispor'a Kriz Sökmüyor

Denizlispor\'a Kriz Sökmüyor

Bolu kampı öncesi yaşanan boykot kriziyle sarsılan Denizlispor'da yönetim, üç önemli transferi gerçekleştirip, taraftarın yüreğine su serpti.

01.08.2012 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu kampı öncesi yaşanan boykot kriziyle sarsılan Denizlispor'da yönetim, üç önemli transferi gerçekleştirip, taraftarın yüreğine su serpti. Yeşil siyahlılar, Medical Park Antalyaspor'dan kaleci Orkun, Adanaspor'dan santrfor Emre ve Gençlerbirliği'nden stoper Mahmut Boz'la anlaştı. Üç futbolcunun da bugün sözleşme imzalayıp, Bolu kampına katılacağı açıklandı.

Önceki gün parası ödenmediği gerekçesiyle kafileye katılmayı reddettiği için sözleşmesi feshedilen Fildişili golcü Gohou kenti terkederken, kongreden önce alınan Ahmet Yakak'la yollar ayrıldı. Eski futbolcusu Braga'dan haber bekleyen yönetim, Sacko'yı gönderip, bir yabancı daha alacak. Basın Sözcüsü Nihat Aracı, "Denizlispor'da büyük bir kriz olduğu izlenimi olsa da işler kontrolümüz altında. Güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımız sürüyor. Kamp bittikten sonra bile transfer sürebilir" dedi. - Denizli/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Denizlispor'a Kriz Sökmüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement