Denizlispor Bajram ve Özgür Can ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Denizlispor Bajram ve Özgür Can ile Anlaştı

Denizlispor Bajram ve Özgür Can ile Anlaştı

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, Makedonyalı orta saha oyuncusu Bajram ve Özgürcan Can ile anlaştı.

03.08.2012 16:15  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, Makedonyalı orta saha oyuncusu Bajram ve geçen sene Karşıyaka'da forma giyen Özgürcan Can ile anlaştı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da transfer çalışmaları sürüyor. Sezon öncesi kamp için Bolu'da bulunan ve 11 Ağustos'a kadar burada çalışmalarına devam edecek olan yeşil-siyahlı ekip, transferde de hız kesmiyor. Denizlispor, Makedonyalı 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Fetai Bajram ve geçen sezon Karşıyaka'da forma giyen forvet Özgürcan ile anlaştı.

Denizlispor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, Makedon oyuncu Bajram'ın forvette de oynayabilecek kapasiteye sahip bir futbolcu olduğunu belirterek, birkaç gün içerisinde resmi sözleşmeye imza atacaklarına inandıklarını söyledi. Gurbetçi oyuncular Mahmut ve Yunus Emre ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirten Urkay, Adanaspor'dan Emre Aktaş ve Kızılcahamamspor'dan Üstün Bilgin ile görüşmelerine devam ettiklerini söyledi.

Galatasaray alt yapısında yetişen ve geçen sezon Karşıyaka'da forma giyen Özgürcan'la da anlaşma sağlandığı öğrenilirken, Gençlerbirliği'nden transfer edilmesi için bir süredir çalışılan Mahmut Boz'un transferinde de sona gelindiği öğrenildi.

Bolu'da hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlılar, ilk ciddi sınavında Cumartesi günü Kayseri Erciyesspor'la karşı karşıya gelecek. Denizlispor 6 Ağustos'ta Konya Torku, 10 Ağustos'ta da Hacettepe ile hazırlık maçı yaparak Bolu kampını tamamlayacak ve ardından TSYD İzmir Şubesi tarafından düzenlenen turnuvaya katılmak için İzmir'e gidecek. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor Bajram ve Özgür Can ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement