Denizlispor'da bayram havası - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da bayram havası

Denizlispor\'da bayram havası

SÜPER Lig'de kümede kalma yolunda şampiyonluk adaylarından Trabzonspor'u evinde geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup eden Yukatel Denizlispor sevinç gözyaşlarına boğuldu.

14.07.2020 12:15  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SÜPER Lig'de kümede kalma yolunda şampiyonluk adaylarından Trabzonspor'u evinde geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup eden Yukatel Denizlispor sevinç gözyaşlarına boğuldu. Koronavirüs salgınına alınan tedbirler nedeniyle 3 ay duran sezonun başlamasının ardından 5 maçta 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak düşme hattına çok yaklaşan, 3 yabancı futbolcunun ayrılması, Onazi'nin kapıdan döndürülmesiyle kriz yaşayan yeşil-siyahlılar, kritik Trabzon galibiyetiyle adeta hayata döndü. Kalan 2 maç öncesi puanını 35'e yükselterek düşme hattına 3 puan fark atan Ege ekibinde teknik direktör Bülent Uygun'un yerine göreve getirilen teknik sorumlu Levent Kartop takımıyla ikinci maçında ilk galibiyet sevincini yaşadı.

Futbolcu olarak altyapısından çıkarak Süper Lig ve 1. Lig'de yıllarca forma giydiği kulübünde hayati öneme sahip haftalarda ateşten gömleği çekinmeden giyen 41 yaşındaki teknik adam, maç bitiminde ekibine ve oyuncularına sarılıp duygusal anlar yaşadı. Kartop ve bazı futbolcular gelen nefes gibi 3 puan sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Çok büyük coşku yaşayan Denizlispor, takımı üzerindeki baskıyı da bir nebze atmış oldu. Çok kritik bir galibiyet aldıklarını belirten Levent Kartop, "Trabzonspor şampiyonluk mücadelesi veriyor. Böyle bir takıma karşı oynadık. İyi mücadele ettik, oyunu bırakmadık. Geriye düşmemize rağmen pes etmedik. Asla gerideyken mağlubiyeti düşünmedik" dedi.

Herkesin sahada yüreğini ortaya koyduğunu anlatan genç teknik adam, "Elbette çok anlamlı bir galibiyetti ancak işimizin bitmediğinin farkındayız. Bu takımı ligde tutacağız. Seneye daha da iyi olacağız" yorumunu yaptı.Gözyaşlarını tutamadığını söyleyen Kartop, "1 yaşındaki oğlum Levent Ufuk'un geçen hafta doğum günüydü. Ona galibiyeti armağan edecektim. Maalesef yenildik. Şimdi Trabzonspor galibiyetini oğluma armağan ediyorum. Benim için çok duygusal bir maç oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.Kalan 2 maçta Alanyaspor (D) ve Ankaragücü'yle karşılaşacak Denizli, haftaya Alanya'yı yenip rakiplerinin alacağı sonuçlara göre ligde kalışını ilan etmek istiyor.TRABZONSPOR'A BÜYÜK DARBEYukatel Denizlispor bu sezon Trabzonspor'un adeta belalısı oldu. Bordo-mavili ekibi sezonun ilk yarısında Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Rodallega'nın golleriyle 2-1 deviren yeşil-siyahlılar, evinde de rakibine aynı tarifeyi uyguladı. Atatürk Stadı'nda hayati önem taşıyan maçta Trabzonspor'u eli boş gönderen Denizlispor, rakibinden 6 puan alarak Karadeniz ekibinde şampiyonluk yolunda ağır darbe indirdi. Bu sezon toplam 4 kez sahadan yenik ayrılan Trabzonspor mağlubiyetlerin 2'sini Denizli'den aldı. Trabzon, ligde ilk yarıdaki mücadelenin ardından 16 maçlık yenilmezlik serisini yine Denizlispor önünde kaybetti. Tam 36 yıldır şşampiyonluk hasretiyle yanıp tutuşan Trabzonspor böylece son 2 haftaya lider Medipol Başakşehir'in 4 puan gerisinde girdi.HÜSEYİN GÜVEN VERDİ

Denizlispor'da kariyerinde ilk kez Süper Lig maçına çıkan kaleci Hüseyin, Trabzonspor'a geçit vermedi. Stackhowiak'ın ayrılması, Tolgahan'ın elinin kırılmasıyla üçüncü kaleci olarak başladığı sezonda eldivenleri çok kritik maçta ilk kez eline geçiren 26 yaşındaki Hüseyin, 3 puanla büyük mutluluk yaşadı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Denizlispor'da bayram havası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti
    23:59 Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona, deplasmanda Paris Saint-Germain'i 3-2 mağlup etti. Raphinha ve İlkay Gündoğan'ın golleriyle Barcelona galip geldi. Rövanş mücadelesi 16 Nisan'da oynanacak.

  • Fenerbahçe, Olympiakos maçı öncesi son antrenmanını tamamladı
    23:29 Fenerbahçe, Olympiakos maçı öncesi son antrenmanını tamamladı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçı öncesi Olympiakos ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İdmanda teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde oyuncular koşu, ısınma, çabukluk ve taktiksel çalışmalar yaptı.

  • Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Eurocup finalinde ikinci oldu
    23:25 Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Eurocup finalinde ikinci oldu

    Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Eurocup finalinde London Lions'a 81-70 mağlup olarak ikinci oldu. İlk periyodu 23-17 mağlup tamamlayan Beşiktaş, devreye de 45-35 yenik girdi. 3. periyodu da 60-55 geride tamamlayan Beşiktaş, hakemlerin de kötü yönetimiyle rakibine mağlup olarak ikinciliği elde etti.

  • Bitexen Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına devam ediyor
    22:43 Bitexen Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu, pas ve taktik çalışmaları yaptı. Ayrıca, antrenman öncesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.


Advertisement