Denizlispor'da hedefler tutmadı - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da hedefler tutmadı

Denizlispor\'da hedefler tutmadı

SÜPER Lig'de hafta sonunda evinde Çaykur Rizespor'a 1-0 yenilerek bitime 3 maç kala küme düşen ilk takım olan Yukatel Denizlispor'da sezon başında konulan hedeflerin hiçbiri gerçekleşmedi.

04.05.2021 11:59  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SÜPER Lig'de hafta sonunda evinde Çaykur Rizespor'a 1-0 yenilerek bitime 3 maç kala küme düşen ilk takım olan Yukatel Denizlispor'da sezon başında konulan hedeflerin hiçbiri gerçekleşmedi. Sezon içinde 5 farklı teknik direktörle çalışan ancak kötü gidişe bir türlü çare bulamayan Ege ekibi, 2 sezonluk Süper Lig macerasında acı sonu yaşadı.

Denizlispor bu sezon Süper Lig'de en fazla teknik direktör değiştiren takımlardan biri oldu. Sezona Robert Prosinecki yönetiminde başlayan yeşil-siyahlılar, üst üste alınan yenilgilerin ardından Hırvat teknik adamın görevine son verdi. Prosinecki görev yaptığı sürede 1 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik yaşadı. Ardından kulüp antrenörü Kenan Atik yönetiminde 3 maça çıkan Denizlispor, bu süreçte 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

TEKNİK ADAM DEĞİRMENİAlınan kötü sonuçlar üzerine yeşil-siyahlılar Yalçın Koşukavak'ı takımın başına getirdi. Koşukavak'ın Denizlispor'daki görevi de 9 maç sürdü. Üst üste 2 galibiyet alarak Denizlispor kariyerine başlayan Koşukavak, sonrasında çıktığı maçlarda 2 beraberlik ve 5 yenilgi alınca görevinden istifa etti. Ege ekibinde bu sezon en fazla maça çıkan teknik direktör ise Hakan Kutlu oldu. Denizlispor'un başında 13 maça çıkan Kutlu, 3 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. Kutlu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a kaybedilen 3-2'lik maçın ardından görevini bıraktı. Kutlu'nun ayrılışının ardından takımın başına getirilen Ali Tandoğan, Denizlispor'un bu sezon çalıştığı 5'inci teknik direktör oldu.OYUNCULAR AYRILDIEge ekibi sezon başından bu yana sportif başarısızlığın yanı sıra mali sorunlarla da boğuştu. Denizli temsilcisinde, Neven Subotic, İsmail Aissati, Costel Pantilimon ve Tiago Lopes, alacaklarını gerekçe göstererek takımdan ayrıldı. Kadrodan 4 önemli oyuncusunu kaybeden Denizlispor, ligde kalma savaşında önemli bir güç kaybı yaşadı. Denizlispor'da sezon başında koyulan hedefler de ıskalandı. Kulüp Başkanı Ali Çetin'in 60 puan hedefinden oldukça uzak kalan Denizlispor, 39'uncu haftası geride bırakılan Süper Lig'de 28 puan toplayabildi. Sezon başı hedeflerin oldukça uzağında kalan ve küme düşen Denizlispor'da taraftarlar sosyal medyadan yönetime tepki gösterdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Denizlispor'da hedefler tutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement