Denizlispor'da İç Transfer Harekatı Başladı - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'da İç Transfer Harekatı Başladı

Denizlispor\'da İç Transfer Harekatı Başladı

DENİZLİSPOR'da geçen hafta yapılan olağanüstü genel kurulda göreve getirilen Mustafa Üstek başkanlığındaki yönetim iç transfer görüşmelerine başladı.

10.05.2017 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DENİZLİSPOR'da geçen hafta yapılan olağanüstü genel kurulda göreve getirilen Mustafa Üstek başkanlığındaki yönetim iç transfer görüşmelerine başladı.

Eski futbolcu alacaklarından kaynaklanan transfer yasağını dikkate alarak mevcut kadroyu korumayı amaçlayan yönetim, sözleşmesi biten kaleciler Asil Kaan ve Zeki ile Alperen, Cenk, Kerem Can, Sankoh, Veli, Ziya, Moritz, Barış, Anıl, Yasin, Cihan ve Tahacan'la görüşüp kulübün teklifini bildirdi. Asbaşkan Ali Fırat, sezonun bitmesine iki hafta kaldığını belirterek, "İki hafta içinde iç transferi tamamlamak ve kadromuzu korumak istiyoruz" dedi.

Öte yandan Mustafa Üstek başkanlığındaki yönetim dün akşam yaptığı toplantıda görev bölümünü gerçekçekleştirdi. Buna göre başkan yardımcılıklarına Taner Atilla, Mehmet Uz ve Ahmet Selvi, profesyonel futbol şubesinden sorumlu asbaşkanlığa Ali Fırat, altyapıdan sorumlu asbaşkanlığa Necip İrdem, organizasyon ve tanıtımdan sorumlu asbaşkanlığa Mehmet Kavak, ar-ge ve projelerden sorumlu asbaşkanlığa Ferhat Yıldırım, taraftar pazarlama ve sponsorluklardan sorumlu asbaşkanlığa Mehmet Kaya, sosyal işlerden sorumlu asbaşkanlığa ise Hasan Karaayvaz getirildi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da İç Transfer Harekatı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement