Denizlispor'da Kongre Sesleri - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da Kongre Sesleri

Denizlispor\'da Kongre Sesleri

Bank Asya 1'inci Ligi'nde istediği sonuçları bir türlü alamayan Denizlispor'da Olağanüstü Genel Kurul konuşulmaya başlandı.

22.10.2011 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1'inci Ligi'nde istediği sonuçları bir türlü alamayan Denizlispor'da Olağanüstü Genel Kurul konuşulmaya başlandı.

Bugün 3-1'lik Kartalspor yenilgisinin ardından Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu kongreye gitme seçeneğini değerlendireceklerini söyledi. Beş haftadır alınan mağlubiyetler üzerine pazartesi günü yönetim kuruluna kongreye gidilmesi yönünde teklifte bulunacağını belirten Kıbrıslıoğlu, "Biz yönetim olarak her türlü çabayı gösterdik. Ama istediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz. Yönetimine Genel Kurula gitme teklifinde bulunacağım. Yönetim Kurulu kendi içinde yeni bir başkan belirleyebilir. ya da Olağanüstü Genel Kurula gitme kararı alabilir. Her iki seçenekte kabul görmez de göreve devam etmem istenirse başkanlığı sürdürürüm" dedi.

ONB(KÖ/Aİ) - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Denizlispor'da Kongre Sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement