Denizlispor'un Transfer Yasağı Resmen Kalktı - Son Dakika
Spor

Denizlispor'un Transfer Yasağı Resmen Kalktı

Denizlispor\'un Transfer Yasağı Resmen Kalktı

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, transfer yasağının resmen kaldırıldığını ve yeni transferler Oğuz Yılmaz ile Lanre Kehinde'nin lisans işlemlerinin tamamlandığını açıkladı.

18.01.2019 18:29  Güncelleme: 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlispor'un Başkanı Ali Çetin, borçlarından dolayı devre arasında konulan transfer yasağının kaldırıldığını açıkladı. Çetin, Yılmaz ve Kehinde'nin lisans işlemleri tamamlanmış olmasına rağmen maçlardan 24 saat önce Türkiye Futbol Federasyonu'na teslim edilen A takım listesine dahil edilemediklerini söyledi. Çetin, bu nedenle oyuncuların Gazişehir Gaziantep karşılaşmasında forma giyemeyeceklerini vurguladı.

"BU TAKIMI BURAYA OYUNCULARIMIZ GETİRDİ"

Zamana karşı yarıştıklarını belirterek ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyen Başkanımız Ali Çetin, "Ne olursa olsun bu takımı bu noktaya mevcut oyuncularımız getirdi. Yarın yine ellerinden geleni sahada eksiksiz yapacaklarına canı gönülden inanıyorum. Aramıza yeni katılan futbolcularımızın yokluğunu aratmadan mücadele ederek güzel bir skorla Denizli'ye döneceklerine eminim" dedi.

Denizlispor'un Transfer Yasağı Resmen Kalktı

"PRİMLER OYUNCULARIN HESAPLARINA YATIRILDI"

İstanbulspor maçı primlerinin futbolcularımızın hesabına yatırdıklarını belirten Çetin, "Futbolcularımızın İstanbulspor primleri bugün hesaplarına yatırıldı. Artık her şey sahada. Son sözü futbolcularımız söyleyecek. Bizler ilk günkü heyecanla 'O sene bu sene!' demeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor'un Transfer Yasağı Resmen Kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement