Denizlispor'da Yönetim Taraftarlarla Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'da Yönetim Taraftarlarla Buluşuyor

DENİZLİSPOR yönetiminin, taraftarların istek ve önerilerini dinleyip, sorunlara çözüm üretmek amacıyla planladığı toplantıların ilki yarın gerçekleşecek.

27.03.2017 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DENİZLİSPOR yönetiminin, taraftarların istek ve önerilerini dinleyip, sorunlara çözüm üretmek amacıyla planladığı toplantıların ilki yarın gerçekleşecek. Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde saat 17.30'da başlayacak toplantıda taraftarlarla bir araya gelecek Başkan Süleyman Urkay ve kurmaylar, talepleri aynı akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısında değerlendirecek.

Başkan Urkay, camianın kentle bütünleşmesi, yönetimin de taraftarların beklentilerini belirlemesi için planladıkları toplantının iki haftalık periyotlarla düzenleneceğini belirterek, projenin olumlu sonuçlar vermesini beklediklerini ifade etti.

Bu arada yeşil siyahlı ekip, hafta sonunda oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını tam kadro sürdürüyor. Teknik Direktör Ali Tandoğan, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını belirterek takımın performansından memnun olduğunu söyledi.

Öte yandan Denizli'de faaliyet gösteren bir Mühendislik firmasının sahibi Mesut Taşdan Denizlispor'a 20 bin lira bağış yaptı. Taşdan bağış çekini Asbaşkan Taner Atilla'ya teslim etti.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da Yönetim Taraftarlarla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement