Denizlispor'da Yücel İldiz Dönemi Resmen Başladı - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da Yücel İldiz Dönemi Resmen Başladı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Teknik Direktör Yücel İldiz ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

15.10.2018 17:51  Güncelleme: 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osman Özköylü ile yollarını ayıran Denizlispor, Yücel İldiz ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp başkan yardımcısı Taner Atilla, Haluk Ulusoy Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, teknik direktör konusunu, İldiz ile anlaşarak sonuçlandırdıklarını söyledi. Denizlispor'un layık olduğu yerlere geleceğine inandığını dile getiren Atilla, "Hocamıza başarılar dileriz. 1+1 yıllık anlaşma sağladık. İnşallah anlaşma daha uzun sürer." diye konuştu.

Bu yıl enteresan bir sezonun yaşandığını belirten İldiz, "Dengeli bir grup yok. Her takım her takımı yenebilecek güçte. Bu koşulda Denizlispor için en iyisini yapacağız. Denizlispor'a ivme kazandırıp, bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bir üst lige çıkmak için sonuna kadar savaşacağız. Kolay değil favori takımlar var. İşimiz zor ancak bilgi ve birikimlerimizi takıma yansıtarak başarılı olmak istiyoruz." dedi.

İMZAYI ATTI, İDMANA ÇIKTI

İldiz, 19 Ekim Cuma günü Afjet Afyonspor ile oynayacakları maçı kazanarak 3 puan almayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. Bu arada İldiz, sözleşme töreni sonrası, Afjet Afyonspor maçı hazırlıkları için takımın başında idmana çıktı.

Denizlispor\'da Yücel İldiz Dönemi Resmen Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Denizlispor'da Yücel İldiz Dönemi Resmen Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement