Denizlispor ile Kayseri Erciyesspor Yenişemedi - Son Dakika
Spor

Denizlispor ile Kayseri Erciyesspor Yenişemedi

Denizlispor ile Kayseri Erciyesspor Yenişemedi

Bank Asya 1.Lig'in 21.haftasında Denizlispor ile Kayseri Erciyesspor 1-1 berabere kaldı.

12.02.2012 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig'in 21. haftasında Denizlispor ile Kayseri Erciyesspor 1-1 berabere kaldı.

Düşme hattındaki rakiplerinden uzaklaşmak isteyen ve son 2 haftayı puansız kapatan Denizlispor, çok az sayıda taraftarın izlediği maçta yine istediğini alamadı. Play-Off mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor ilk yarıyı Emrah'ın attığı golle 1-0 önde kapatırken, ikinci yarıda önce beraberliği yakalamak sonra da galip gelmek için mücadele eden Denizlispor, üstün bir futbol ortaya koymasına rağmen sadece ikinci yarıda oyuna giren Eser'in golüyle 1 puanı çıkarabildi.

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Verdiğimiz mücadelenin karşılığını alamadık. Bu sahneleri her hafta yaşıyoruz, iyi oynamamıza rağmen son vuruşlardaki eksiklerimiz bizi üzüyor. Tüm maçlarda yürekli oynuyoruz, pozisyonlar buluyoruz ama olmuyor. Sadece Gohou'nun yakaladığı pozisyonlar bile önemli. Kısmetsizlik var. Sürekli çalışıyoruz, idmanlarda bu pozisyonları çalışıyoruz ama stres veya heyecandan mı niye bilmiyorum bir türlü olmuyor. Takım olarak bugün çok iyi oynadık. Geriye düşmemize

rağmen maça asıldık. Galip gelmek için elimize gelen pozisyonları değerlendiremedik. Girdiğimiz gol pozisyonlardan sadece birini değerlendirebildik" dedi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk, "Kayseri Erciyesspor Denizlispor deplasmanında tipik bir deplasman takımı gibi oynadık. İstediğimiz gibi oynadık. İkinci yarıda daha ileride ofansif anlamda bu düşüncemizi gerçekleştirdik ve golü bulduk. Takımda disiplin problemi sürdüğü için galibiyeti koruyamadık. Deplasmanda alınan bir puan iyidir denilebilir ama 3 puanı almamız işten değildi. Daha organize oynamamız gerekiyor. Biz bunu gerçekleştiremedik. Sonuçta yenilmedik" diye konuştu.

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Orhan, takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Arkadaşlarıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. 4 haftadır galip gelemiyorduk. Galibiyete çok yaklaşmıştık ancak son dakikalarda yediğimiz gol bizi çökertti. Galip gelmek istiyorduk ama başaramadık. Önümüzdeki haftalarda alacağımız galibiyetlerle hedefe ulaştırmak istiyoruz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor ile Kayseri Erciyesspor Yenişemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement