Denizlispor Mehmet İçin Sahada - Son Dakika
Güncel

Denizlispor Mehmet İçin Sahada

Denizlispor Mehmet İçin Sahada

Pazar günü sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak olan Denizlisporlu futbolcular, sahaya takım arkadaşları Mehmet Cansın için çıkacak.

26.12.2014 15:17  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde pazar günü sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak olan Denizlisporlu futbolcular, sahaya takım arkadaşları Mehmet Cansın için çıkacak.

Yeşil siyahlılar, maçın kazanılması halinde Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu'ndan Orduspor deplasmanında kırmızı kart gördüğü gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Mehmet'in affedilmesini talep edecek. Futbolcuların kendi aralarında yaptığı toplantıda konuyu gündeme getiren Genkov'un arkadaşlarına, "Pozisyon gereği kırmızı kart gören Mehmet'in kadro dışı kalması beni şaşırttı. Maçı alalım, Mehmet'i affettirelim" dediği öğrenildi.

Bu arada grip olan Mustafa Keçeli ile iyileşmesine rağmen idman eksikliği olan kaptan Bülent'in Büyükşehir Belediyespor randevusunda oynayıp oynayamayacağı netlik kazanmadı. Uzun süredir forma giyemeyen Erçağ'ın ise 8 kilo fazlasının olduğu, bu nedenle 11'de oynatılmadığı ortaya çıktı. - Denizli

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement