Denizlispor Puanla Tanıştı - Son Dakika
Spor

Denizlispor Puanla Tanıştı

- Denizlispor puanla tanıştıESKİŞEHİR - TFF 1. Lig'in 3. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Denizlispor, puanla tanıştı.

26.08.2017 23:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Denizlispor puanla tanıştı

ESKİŞEHİR - TFF 1. Lig'in 3. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Denizlispor, puanla tanıştı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, "Belki son dakikada kaçırdığımız pozisyon gol olsaydı, 3 puanla da dönebilirdik" dedi.

TFF 1. Lig'de ilk 2 haftada puanla tanışamayan Denizlispor, Eskişehirspor deplasmanından 1 puanla döndü. İlk hafta deplasmanda Adanaspor'a 3-0 yenilen Denizlispor, geçtiğimiz hafta da evinde İstanbulspor'a 1-0 kaybetmişti. 3. haftada zorlu Eskişehirspor deplasmanına konuk olan Denizlispor, 2 kez geriye düştüğü maçtan 1 puan almayı bildi. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, "Televizyon başında izleyen arkadaşlara iyi maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Maç sonuna kadar gitti, geldi. İki takımı da mücadeleden dolayı kutluyorum. Kendi takımımı da kutluyorum. 2 defa mağlup duruma düşmesine rağmen 1 puanı kurtarmayı bildik. Belki son dakikada kaçırdığımız pozisyon gol olsaydı, 3 puanla da dönebilirdik" değerlendirmesinde bulundu.

Denizlispor Puanla Tanıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor Puanla Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement