Şehri terk eden Ogenyi Onazi, cep telefonu sinyaliyle bulundu ve yeniden antrenmana çıkarıldı - Son Dakika
Spor

Şehri terk eden Ogenyi Onazi, cep telefonu sinyaliyle bulundu ve yeniden antrenmana çıkarıldı

Yukatel Denizlispor yönetimi, devre arası kadroya katılan Syam Ben Youssef'in sözleşmesinin bittiğini öne sürerek oyuncunun şehirden ayrılması üzerine tutanak tuttu. Denizli'den ayrılan bir diğer oyuncu Ogenyi Onazi ise cep telefonu sinyaliyle bulunup yeniden antrenmana çıkarıldı.

10.07.2020 14:51  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor'da devre arası kadroya katılan Syam Ben Youssef'in sözleşmesinin bittiğini öne sürerek kentten ayrılması üzerine kulüp yönetimi, tutanak oluşturdu. Takımdan ayrılan bir diğer oyuncu Ogenyi Onazi ise cep telefonu sinyaliyle bulundu. Nijeryalı oyuncu, İstanbul'dan Denizli'ye dönüp antrenmana çıktı.

Kulüpten alınan bilgiye göre, yeşil-siyahlı takımın devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Tunuslu 31 yaşındaki stoper Ben Youssef, sözleşmesinin sona erdiğini ileri sürerek takımdan ayrıldı.

KATILMADIĞI ANTRENMANLAR TESPİT EDİLDİ

Denizlispor yönetimi, FIFA'nın "sezon sonu sona erecek sözleşmelerin ligler tamamlanana kadar geçerli sayılacağı" yönündeki kararına uymayan Ben Youssef'in katılmadığı antrenmanları noter huzurunda tespit ettirdi. Oluşturulan tutanakla oyuncu hakkında yasal işlem başlatılacağı belirtildi.

Yeşil-siyahlılarda Polonyalı kaleci Adam Stackhowiak da sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılmıştı.

ONAZI CEP TELEFONU SİNYALİYLE BULUNDU

Kötü gidişe dur diyemeyen Yukatel Denizlispor'da son olarak Ogenyi Onazi krizi çıktı. Stackhowiak ile Barrow'un ardından Kasımpaşa'dan kiralık gelen Ben Youssef'in sözleşmesinin bittiği gerekçesiyle ayrıldığı yeşil-siyahlı kulüpte, Nijeryalı orta saha oyuncusu Onazi de maddi konular ve ilk 11'de düzenli forma giyemediği gerekçesiyle kenti terk etti.

Denizlispor yönetimi, telefonu kapalı olması nedeniyle ulaşamadığı futbolcusu için valilik ve emniyetten yardım istedi. Cep telefonu sinyalinden İstanbul'da olduğu belirlenen futbolcu, kentin ileri gelenlerinin araya girip ikna etmesi sonucu güçlükle takıma dönerek antrenmana çıktı.

TOLGAHAN'DAN SAKATLIK HABERİ

Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada kaleci Tolgahan Acar'ın sağ el tarak kemiğinde kırık tespit edildiği, hafta sonu ameliyat edileceği, bu nedenle Trabzonspor maçı kadrosunda yer alamayacağı belirtildi.

Şehri terk eden Ogenyi Onazi, cep telefonu sinyaliyle bulundu ve yeniden antrenmana çıkarıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şehri terk eden Ogenyi Onazi, cep telefonu sinyaliyle bulundu ve yeniden antrenmana çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kaçmaz : Adalet Fenerbahce ye zamanında yaptıkları 0 0 Yanıtla
  • Bmn: Denizli kim ya layik oldugu ptt ye 0 0 Yanıtla
  • tan gürkan : şu an yabancı futbolcular ülkelerine geri dönmeli burda halk aç ve yardım bekliyor 0 0 Yanıtla
  • uğur: DENİZLİ KÜMEYE 0 0 Yanıtla
  • Şamil: Artık Denizlisporumuzun özüne dönme zamanı geldi.Neydi o eski kadrolar.Çoğunluğu Denizlinin ,Egenin çocukları idi.Çok güzel efsane kadrolar vardı.Örnek verecek olursak Kalede Metin, Defansta Erhan, baba Kenan , kayış Ahmet, Küçük Zafer ,Tahta bacak Remzi ,Mesut Bakkal , Erol veya Altan ,Büyük Zafer ,büyük Metin, Tuncay, B.Kadir, Yücel,K.Kenan, K.Kadir, Ergin, Yasin, Ali, , Bülent, Ercüment, ve Hüseyin'den oluşuyordu. O efsane kadrolar yürekleri ile oynarlardı.Hemde toprak sahada.Çim yoktu o zamanlar.Belediye arazözü gelir maçtan önce bütün sahayı sulardı.Maç başlar on dakikada çizgiler bile kaybolmaya başlardı.Çok hararetli yüksek tempoda ,tansiyonları tavana çıkarak heyecenda maçlar olurdu.Yenilmek bile bir şerefti eskiden.Şimdilerde bütün oyuncular paralı asker.Mazotları para.Takım umurlarında bile değil.Yani yevmiyeci,meslek olarak bile görmüyorlar topçuluğu.Hey gidi günler.O günlere dönelim isteriz.Alt yapıya kuvvet inşaallah hadi bakalım. 0 0 Yanıtla

Advertisement