Denizlisporlu oyuncular Yeni Malatyaspor maçından puanla dönmek istiyor - Son Dakika
Spor

Denizlisporlu oyuncular Yeni Malatyaspor maçından puanla dönmek istiyor

Denizlisporlu oyuncular Yeni Malatyaspor maçından puanla dönmek istiyor

Süper Lig'de 8 Kasım Pazar günü Yeni Malatyaspor'a konuk olacak Yukatel Denizlispor'un oyuncuları Recep Niyaz ve Oğuz Yılmaz, bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

05.11.2020 11:03  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de 8 Kasım Pazar günü Yeni Malatyaspor'a konuk olacak Yukatel Denizlispor'un oyuncuları Recep Niyaz ve Oğuz Yılmaz, bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

AA muhabirine açıklamada bulunan yeşil-siyahlı futbolculardan Recep Niyaz, 3 yıldır hücum hattında görev yaptığını ve taraftarların tüm eleştirilerine açık olduğunu belirtti.

Bu yıl daha kısır bir dönem geçirdiğini aktaran Recep, "Takıma katkı sağlayamadığım zaman eleştirinin olması normal. Futbol bir nevi istatistik oyunu. Tabela da sizin için olumlu bir sonuç göstermiyorsa, eleştiri gayet normal. Ancak takım olarak genel bir sıkıntımız var. Gençlerbirliği maçı haricinde çok fazla net pozisyonumuz olan bir müsabaka yok. Bu konudaki sıkıntılarımızı çözmeye çalışıyoruz. Bunun için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Bu sezonun uzun bir maraton olacağına dikkati çeken yeşil-siyahlı oyuncu, "Geçen sene çok kötü bir dönem geçirdik. Küme düşmemize karşın bir şekilde ligde kaldık. Bu sene de kötü başladık ve bunu düzeltmek için çok fazla zamanımız var. Ne kadar erken toparlarsak bizim için iyi o kadar olur. İlerleyen zamanlarda takıma skor anlamında katkı vermek istiyorum." diye konuştu.

Bay geçilen haftaların kötü giden takımlar için artı yönde bir dönüş şansı olduğunu anlatan Recep Niyaz, şu görüşlerini aktardı:

"Eksiklerimizi bu arada gidermeye çalışıyoruz. Hakikaten iyi çalışıyoruz. İyi bir takıma ve kaliteli oyunculara sahibiz. Tek eksiğimiz bu birlikteliği biraz daha iyi şekilde sağlayabilmek. Yeni Malatyaspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz ve oradan alacağımız puan yada puanlarla inşallah yolumuza devam etmek istiyoruz. Anadolu takımları için ligde kalmak başarıdır. Bundan sonraki süreçte ligi yukarıda bitirmek bir sonraki hedeftir diye düşünüyorum. Hedefimiz bir an önce toparlanmak. Daha sonra var gücümüzle yukarılara tırmanacağız. Adım adım gidilirse daha gerçekçi bir hedefimizin olacağına inanıyorum."

Oğuz: "Tek amacımız Malatya'dan 3 puanla dönmek"

Denizlispor'un savunma oyuncusu Oğuz Yılmaz, kendilerini maça hazır hale getirmek için takım arkadaşlarıyla iyi bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Bu hafta çok yorulduklarını anlatan Oğuz, "Sağ olsun hocalarımız bizi yordu. Tek amacımız Malatya'dan 3 puanla dönmek. Hedefimiz bu. Son haftalarda iyiye giden bir futbolumuz var. Gol anlamında da pozisyonlara girebiliyoruz artık." açıklamasını yaptı.

Oğuz Yılmaz, takıma yeni gelen oyuncuların çok olduğuna ve uyum sürecini aşmaya çalıştıklarına dikkati çekerek, "Önemli isimler de katıldı defans bölgesine. Aramızdaki rekabetin çok olumlu olacağını düşünüyorum. Oynayan kim olursa olsun bu takım için en iyisini yapacağını biliyorum. Benim için de çok iyi oldu rekabet ortamı. Gelen yeni oyunculardan kendimi geliştirmek ve daha iyi yerlere gelebilmek adına güzel şeyler öğreniyorum." şeklinde konuştu.

Ligde çok maçın olduğunu ve kendisine de şans geleceğini düşündüğünü aktaran oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kendimi her zaman oynamaya hazır tutuyorum. İnşallah bu sezon iyi geçecek. Önceliğimiz Denizlispor'un daha iyi yerlere gelmesi. Üsttekilerle pek bir puan farkı yok ama aşağılarda 20. sırada gözüküyoruz. İlk önce takımımızı üst sıralara çıkarmak için uğraşacağız. Öncelik Denizlispor'un başarısı. Sezon sonunda kendi önüme bakabilirim. Kulübümle konuşurum. Ben Denizlispor'da çok mutluyum. Burada devam edeceğim. Böyle gözüküyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Denizlisporlu oyuncular Yeni Malatyaspor maçından puanla dönmek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi
    16:33 Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri'nde ilkokul futbol şenliği sona erdi. Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci kıyasıya mücadele etti.

  • Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek
    16:24 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek

    Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Fatih Saraç ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği başkanlık görevinden istifa eden Ali Koç'un görevine devam edeceğini açıkladı. Ali Koç'un görevinin devamı için bazı kulüplere ulaşılamadığını dile getiren Yıldırım, "Ali Bey'in devamı için Trabzonspor, Galatasaray ve Rizespor'a ulaşılamadı" dedi.

  • Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu
    16:20 Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'un bazı futbolcuları, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Futbolcular, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı ve onlarla söyleşi yaparak tavsiyelerde bulundu. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, projenin amacının öğrencilere küçük yaşlardan itibaren Alanyaspor sevgisini aşılamak olduğunu belirtti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi
    16:17 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı 91-64 yenerek seride 2-0 öne geçti ve finale yükseldi.

  • Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı
    16:11 Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı

    Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan 8 kulvarlı atletizm pisti törenle hizmete açıldı. Pistte birçok spor alanı ve 1000 kişilik tribün bulunuyor. Gençlerin spora teşvik edilmesi amaçlanıyor.

  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.

  • Terme'de Termespor Sosyal Tesisleri Açıldı
    15:58 Terme'de Termespor Sosyal Tesisleri Açıldı

    Samsun'un Terme ilçesinde Termespor Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleştirildi. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın yatırımlarıyla hayata geçen tesislere, Termespor'un efsane başkanı Hüseyin Kambur'un ismi verildi. Ayrıca Terme Makine Sanayi Ortak Kullanım Atölyesi'nin tanıtım programı da yapıldı.

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Taraftar boşuna sevmiyor! Quaresma Beşiktaş'taki hayalini kem küm etmeden söyledi
    15:26 Taraftar boşuna sevmiyor! Quaresma Beşiktaş'taki hayalini kem küm etmeden söyledi

    Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ta emekli olmak istediğini söyledi. Şu anda takımsız olan Quaresma, ''Kariyerimi, kendimi mutlu hissettiğim Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek isterdim'' dedi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.


Advertisement