Denk Partisi Meclis Grup Başkanı Tunahan Kuzu Oyunu Kullandı - Son Dakika
Güncel

Denk Partisi Meclis Grup Başkanı Tunahan Kuzu Oyunu Kullandı

Denk Partisi Meclis Grup Başkanı Tunahan Kuzu Rotterdam'da Laurens Woonzorglocatie de Wilgenborgh huzurevinde oy kullandı.

21.03.2018 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denk Partisi Meclis Grup Başkanı Tunahan Kuzu Rotterdam'da Laurens Woonzorglocatie de Wilgenborgh huzurevinde oy kullandı.

Denk Partisi Meclis Grup Başkanı Tunahan Kuzu Oyunu Kullandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denk Partisi Meclis Grup Başkanı Tunahan Kuzu Oyunu Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AFAD'da İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) Projesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
    14:54 AFAD'da İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) Projesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

    AFAD'da gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) projesinin kapsamı ve amaçları anlatıldı. Toplantıya, proje kapsamında pilot il seçilen Antalya, Trabzon'dan ve çalışma ziyaretlerinin gerçekleştirildiği ülkelerden yetkililer de katıldı. AFAD'ın müdahale konusundaki çalışmalarının yanı sıra risk azaltma çalışmalarının kapsamına da değinilen toplantıda, proje başlangıcından itibaren İklim Değişikliği Afet Yönetimi konusunda AFAD personeline eğitim verildiği, risk analizlerinde bulunulduğu, uyum planları geliştirildiği ve kamuoyunu bilgilendirme çalışmaları yürütüldüğü aktarıldı. Trabzon ve Antalya'dan gelen yetkililer, proje sonucunda kentlerde gerçekleştirilen değişimlere ilişkin sunumlar yaptı.

  • Mersin'de kaçak kazı yapan 2 şüpheli jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı
    14:54 Mersin'de kaçak kazı yapan 2 şüpheli jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde tarihi eser bulmak amacıyla kaçak kazı yapıldığı bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Yapılan eş zamanlı operasyonda, kaçak kazı yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı. Kazıda kullanılan malzemelere el konulurken, şüpheliler Jandarma Komutanlığına götürüldü.

  • MEÜ'de Sosyal Girişimcilik Projesi Tanıtıldı
    14:54 MEÜ'de Sosyal Girişimcilik Projesi Tanıtıldı

    Mersin Üniversitesi'nde (MEÜ) Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi (SEECO) projesi tanıtıldı. Projenin amacı, ana bileşenleri ve temel çıktıları hakkında bilgi verildi. Proje, kadınların ve gençlerin sosyal ve ekonomik yönden güçlendirilmesine ve toplumsal uyumunun sağlanmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

  • Samsun İl Emniyet Müdürü Mahallelerdeki Huzur ve Güveni Sağlamak İçin Çaba Sarf Ediyor
    14:53 Samsun İl Emniyet Müdürü Mahallelerdeki Huzur ve Güveni Sağlamak İçin Çaba Sarf Ediyor

    Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, mahallelerde yapılan anlık şok uygulamalarla narkotik ve asayiş olaylarının önüne geçildiğini belirtti. Emniyet güçleri, vatandaşların huzur ve refah ortamını sağlamak için gerekli tedbirleri alıyor.

  • Adıyaman'da motosiklet kazası: 2 kişi yaralandı
    14:53 Adıyaman'da motosiklet kazası: 2 kişi yaralandı

    Adıyaman'ın Kapcami Mahallesi'nde meydana gelen motosiklet kazasında, Yiğit Y. idaresindeki motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak devrildi. Kazada sürücü ve motosiklette bulunan Hasan Talha K. yaralandı. Yaralılar, ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • AK Parti Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için gerekli görüşmelere başladı
    14:53 AK Parti Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için gerekli görüşmelere başladı

    Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için çalışmalara başladıklarını belirtti. Şahin, vatandaşların talep ve isteklerini kısa sürede çözmeye çalışacaklarını söyledi.

  • Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz: Elbistan'ımızı en kısa sürede ayağa kaldıracağız
    14:52 Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz: Elbistan'ımızı en kısa sürede ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin ilk meclis toplantısında yaptığı açıklamada, Elbistan'ın depremden kaynaklanan problemlerini ve sosyal hayatını en kısa sürede düzelteceklerini söyledi.


Advertisement