Depo'da Babalar Yarıştı - Son Dakika
Güncel

Depo'da Babalar Yarıştı

Depo\'da Babalar Yarıştı

Antalya'da, Depo Outlet Alışveriş Merkezi'nde Babalar Günü kapsamında çeşitli yarışmalar düzenlendi.5 kategoride yapılan yarışmada baba ve çocukları kıyasıya yarıştı.

16.06.2013 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, Depo Outlet Alışveriş Merkezi'nde Babalar Günü kapsamında çeşitli yarışmalar düzenlendi. 5 kategoride yapılan yarışmada baba ve çocukları kıyasıya yarıştı.

Antalya'da Depo Outlet Alışveriş Merkezi Babalar Günü etkinlikleri kapsamında farklı bir yarışma düzenledi. Pizza yeme, dart, top sektirme, göz kapalı top sürme ve yaprak sarma, kategorisindeki yarışmaya babaları ile katıldı. Babalar ve çocukları yarışmaya ilgi gösterdi. 5 kategorideki yarışmada 50 baba ve çocuğu kıyasıya yarıştı. Özellikle gözü kapalı top sektirme yarışmasında çocuklar babalarına yön tarifi etmede çaba sarfetti. Top sektirme yarışmasında hızını alamayan bazı babalar çıplak ayakla yarıştı. Yarışmada çocuklarda babalarının skorlarına katkı yaptı. Annelerinde destek verdiği yarışmada katılımcılar eğlenceli dakikalar yaşadı.

Pizza yeme yarışmasını Ziya Bahçeci ve oğlu Mustafa Bahçeci, dart yarışmasını Birol Bayındır ve kızı Eda Bayındır, top sektirme yarışmasını Özgür Kahraman ve oğlu Toprak Kahraman, gözü kapalı top sürme yarışmasını Ertuğrul Eriçek ve kızı Elifsu Eriçek, yaprak sarma yarışmasını Mehmet Doğanay ve kızı Nur Doğanay kazandı. Derece elde eden yarışmacılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Öte yandan bu güne özel olarak yapılan ve bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden oylanan 'Birbirine en benzeyen baba oğul' yarışmasını İsmail Yılmaz ve oğlu Mehmet Tevfik Yılmaz kazandı. Baba oğula 500 lira değerinde hediye çeki verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Depo'da Babalar Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement