Deprem anında Kelime-i Şehadet getiren vatandaşlar kamerada - Son Dakika
Güncel

Deprem anında Kelime-i Şehadet getiren vatandaşlar kamerada

İstanbul'da 5.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem vatandaşlara büyük korku sardı. Deprem anında kaydedilen bir görüntüde de vatandaşlar Tekbir ve Kelime-i Şehadet getirdi.

26.09.2019 17:03  Güncelleme: 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da infial yaratan 5.8 büyüklüğündeki deprem vatandaşlara panik yaşattı. İstanbul'un dört bir yanından gelen deprem anları görüntüsünün birisi de Esenyurt'ta çekildi. Cep telefonuna kaydedilen görüntüde Esenyurt Kaymakamlığında depreme yakalanan vatandaşların büyükpanik içinde olduğu görülüyor.

DEPREMDE PANİK ANLARI

Deprem anında vatandaşların bir bölümü dışarıya çıkmak için koşarken, bina içerisinde kalanlar Tekbir ve Kelime-i Şehadet getirdi. Bazı vatandaşlar ise masaların altına saklandı. Yaşanılan panik anları cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

Deprem anında Kelime-i Şehadet getiren vatandaşlar kamerada

İSTANBUL BEŞİK GİBİ

Avrupa sismoloji merkezine göre depremin büyüklüğü 5,9 olarak ölçüldü. İstanbul'da bazı kesimlerde bir süreliğine cep telefonlarından erişim sağlanamadı. Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 6,0 olarak açıklarken, AFAD depremin şiddetini 5,8 olarak duyurdu. Silivri'nin 21.68 kilometre açıklarında meydana gelen deprem, İstanbul'un birçok ilçesinde hissedilirken, Kocaeli'de de hissedildi.

İSTANBUL'DA PANİK ANLARI

Şiddetli sarsıntının ardından İstanbullular sokaklara çıktı. Okullar, hastaneler ve AVM'ler hızla tahliye edildi. Telefon hatları kesildi, İstanbul'da vatandaşlar birbirine ulaşamadı. Kent genelinde büyük panik yaşandı.

Deprem anında Kelime-i Şehadet getiren vatandaşlar kamerada

Son Dakika Güncel Deprem anında Kelime-i Şehadet getiren vatandaşlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • cumali: bir avuç gerizekalı cahil 3 48 Yanıtla 7: isminden belli sen çok akıllısın 22 1 cumasiz: alemin bir akıllı sensin, tebrikler. 5 0 KARA DUT: Pekii deprem aninda sen ne yapiyorsun.. Kime siginiyorsun!? 3 0 Ben benim : O tas yiginlarinin altinda yasamak icin belki bir damla su icin bunlari yasiyamacagin ne malum suan Allah aklina gelmiyor cahil diyorsun ama bu sinavdan gecmiyecegini nerden biliyorsun Allah Sana hidayet versin kardes 3 0
  • cumali: Allah değil sağlam bina korur ... 3 24 Yanıtla Alfi solomon: Adam dogru söylemiş gerizekalılar da hemen atlamış. Sen çal çırp ondan sonra Allah korusun de. He yavrum he korur 0 0 ....: Allah belanı versin o zaman... 0 0
  • Cesur: Korkudan kelime-i şahadet getiren ateist gördüm ya 5 1 Yanıtla
  • Eser vatansever : Yarın cuma namazına ezandan yarım saat önce gitmek lazım yoksa yer bulamaya biliriz... 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement