Deprem bölgesine giderken hayatını kaybeden Hüseyin Hamarat son yolculuğa uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Deprem bölgesine giderken hayatını kaybeden Hüseyin Hamarat son yolculuğa uğurlandı

Deprem bölgesine giderken hayatını kaybeden Hüseyin Hamarat son yolculuğa uğurlandı Arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için deprem bölgesine giderken trafik kazasında hayatını kaybeden Bahçelievler belediye başkanlığı arama kurtarma gönüllüsü Hüseyin Hamarat son yolculuğa uğurlandı.

09.02.2023 18:33  Güncelleme: 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deprem bölgesine giderken hayatını kaybeden Hüseyin Hamarat son yolculuğa uğurlandı

İSTANBUL - Arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için deprem bölgesine giderken trafik kazasında hayatını kaybeden Bahçelievler belediye başkanlığı arama kurtarma gönüllüsü Hüseyin Hamarat son yolculuğa uğurlandı.

Depremde arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için görevli olduğu Bahçelievler Belediyesi arama kurtarma birliği ile İstanbul Havalimanı'na giderken meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Hüseyin Hamarat hayatını kaybetti. Kazanın ardından kaldırıldığı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde verdiği 3 günlük yaşam mücadelesi sonucunda hayatını kaybetti. Hüseyin Hamarat bugün ikindi namazının ardından Şirinevler Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazına ailesi, yakınları, Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mesai arkadaşları katıldı. Şu anda deprem bölgesinde bulunduğu için Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır'ın cenaze namazına katılamadığı öğrenildi. Bahçelievler Belediyesi'nde 15 yıldır çalışan Hüseyin Hamarat için ilk olarak görev yaptığı Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde helallik alındı, merhumun cenazesi daha sonra Şirinevler Ulu Cami'ye getirilerek burada kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan, Bahçelievler Belediyesi Arama Kurtarma Birliği gönüllüsü de olan Hüseyin Hamarat evli ve iki çocuk babasıydı.

Deprem bölgesine giderken hayatını kaybeden Hüseyin Hamarat son yolculuğa uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deprem bölgesine giderken hayatını kaybeden Hüseyin Hamarat son yolculuğa uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement