Deprem Riskli Bölgede Oturanlara Müjde - Son Dakika
Güncel

Deprem Riskli Bölgede Oturanlara Müjde

Kadir Topbaş, İstanbul'da Deprem Riskli Bölgede Oturanları Sevindirecek Bir Haber Verdi.

28.02.2007 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kayabaşı Köyü'nde TOKİ'yle birlikte 90 ila 100 bin arasında konut yapmayı planladıklarını ve bunun 30 bininin sadece İstanbul'da deprem riski taşıyan bölgelerde oturan ev sahiplerine verileceğini belirtti.

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katıldığı kahvaltılı bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Topbaş'ın yanısıra, Esenyurt Belde Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu, Tepecik Belde Belediye Başkanı Rafet Yıldız, Beylikdüzü Belde Belediye Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, Kıraç Belde Belediye Başkanı Hamit Öncü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a 90 ile 100 bin arasında konut yapmayı planladıklarını ifade ederek,"Bu proje TOKİ ile birlikte yapılacaktır. Bilindiği gibi İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri yapmaktayız. Bunlar arasında en önemlisi Kayabaşı köyünde TOKİ'yle yapmayı planladığımız 90 ila 100 bin konutluk bir inşanın planı bulunmaktır. Bunun 30 bini sadece deprem riski taşıyan bölgede oturan vatandaşlarımıza tahsis edilecektir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Deprem Riskli Bölgede Oturanlara Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement