Deprem Simülasyon Tırı Eğitimleri Tamamladı - Son Dakika
Ekonomi

Deprem Simülasyon Tırı Eğitimleri Tamamladı

Deprem Simülasyon Tırı Eğitimleri Tamamladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekirdağ’a getirilen Deprem Simülasyon tırı ile 5 ilçede uygulamalı eğitimler tamamlandı.

12.05.2017 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekirdağ'a getirilen Deprem Simülasyon tırı ile 5 ilçede uygulamalı eğitimler tamamlandı.

Vatandaşları ve öğrencileri deprem konusunda bilgilendirmek amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi tarafından Tekirdağ'a getirilen Deprem Simülasyon Tırında Süleymanpaşa, Muratlı, Hayrabolu, Şarköy ve Marmaraereğlisi ilçelerinde olası bir deprem anında, öncesinde ve sonrasında yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.

Yaklaşık 4 bin öğrenciye gerek teorik gerek pratik eğitimlerin verildiği etkinlikte, talepler üzerine kırsal mahallelerdeki öğrencilerin eğitime katılması için ulaşımı sağlandı.

Kandilli Rasathanesinden 2, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesinden 2 personelin katıldığı eğitimlerin sonunda katılımcılara bilgilendirici broşürler dağıtıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Deprem Simülasyon Tırı Eğitimleri Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement