DEPREMDE ÖLEN ŞUBE MÜDÜRÜ İLE ANNE VE BABASI HAKKARİ'DE TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika
Güncel

DEPREMDE ÖLEN ŞUBE MÜDÜRÜ İLE ANNE VE BABASI HAKKARİ'DE TOPRAĞA VERİLDİ

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde Malatya'da çöken binada anne ve babasını kurtarmaya çalışırken, kendisi de enkaz altında kalıp, yaşamını yitiren Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürü Mücahit Tunç'un cenazesi memleketi Hakkari'nin Çukurca ilçesine getirildi.

10.02.2023 14:16  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde Malatya'da çöken binada anne ve babasını kurtarmaya çalışırken, kendisi de enkaz altında kalıp, yaşamını yitiren Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürü Mücahit Tunç'un cenazesi memleketi Hakkari'nin Çukurca ilçesine getirildi. Tunç ile anne ve babasının cenazesi, yan yana toprağa verildi.

Hakkari'de 20 yıl, Van'da ise 4 yıl okul müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak görev yaptıktan sonra 1,5 yıl önce Malatya'da Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şube müdürü olarak tayini çıkan 2 çocuk babası Mücahit Tunç, Kahramanmaraş merkezli depreme evde yakalandı. Büyük bölümü çöken binadan çocuklarını kurtaran Mücahit Tunç, annesi Halime ve babası Kasım Tunç'u da dışarı çıkarmak için tekrar içeri girdi. Ancak bu sırada yaşanan artçı sarsıntıyla bina tamamen çöktü, Mücahit Tunç da enkaz altında kaldı.

Ekiplerin çalışmasıyla Mücahit Tunç ile babası Kasım ve annesi Halime Tunç'un cansız bedenleri çıkartıldı. Malatya'daki otopsi işlemlerinin ardından cenazeler, bugün memleketleri Hakkari'nin Çukurca ilçesine getirildi. Binlerce kişinin katıldığı cenazede Tunç'un yakınları ve meslektaşları gözyaşı döktü. Tunç'un cenazesi, Cumhuriyet Mahallesi Mezarlığı'nda anne ve babasıyla yan yana toprağa verildi. (DHA)

DEPREMDE ÖLEN ŞUBE MÜDÜRÜ İLE ANNE VE BABASI HAKKARİ\'DE TOPRAĞA VERİLDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DEPREMDE ÖLEN ŞUBE MÜDÜRÜ İLE ANNE VE BABASI HAKKARİ'DE TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek
    21:58 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde geceyi geçirmeye hazırlanıyor. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıkarak ateş yakıyor ve geceyi dışarıda geçireceklerini belirtiyor. Vali Mehmet Ali Özkan, evlerinin bahçesinde geceyi geçirecek olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Vatandaşlar ise deprem sonucunda evlerinde hasar olduğunu ve tavanların kırıldığını ifade ediyor.

  • Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'
    21:47 Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'

    Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları şampiyonluk maçıyla ilgili, 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız. Kızları görüyorsunuz, bugün gözlerinden alev çıkıyordu. Aynı oyunu pazar günü de tekrar etmek istiyoruz' dedi.


Advertisement