Depremin ardından çıkan 'Kemal Sunal'ın evi yıkıldı' haberlerine Sunal ailesinden yalanlama - Son Dakika
Magazin

Depremin ardından çıkan 'Kemal Sunal'ın evi yıkıldı' haberlerine Sunal ailesinden yalanlama

Kemal Sunal'ın doğduğu evin Elazığ ve Malatya'daki deprem felaketinde yıkıldığına dair çıkan haberler, merhum oyuncunun sevenlerini üzmüştü. Bu haberin ardından Sunal Ailesi, Gül Sunal imzasıyla yazılı açıklama yaptı.

03.02.2020 19:53  Güncelleme: 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremde, usta sanatçı Kemal Sunal'ın dünyaya geldiği evin de yıkıldığı iddia edilmişti. Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, sosyal medyada yaptığı açıklamayla iddiaları yalanladı.

"KEMAL SUNAL İSTANBUL'DA DOĞDU"

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal'ın Sunal Ailesi adına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Birkaç günden bu yana bazı yayın organlarında "Elazığ depreminde Kemal Sunal'ın doğduğu ev de yıkıldı" başlıklı gerçek dışı haberler yer almaktadır.

Kemal Sunal, İstanbul'un Küçükpazar semtinde doğmuş olup, yayınlanan haberde bahsi geçen ev ile ilgisi bulunmamaktadır.

Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, depremden zarar gören herkese geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Sunal Ailesi adına

Gül Sunal"

NE OLMUŞTU?

Elazığ'da meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremde, usta sanatçı Kemal Sunal'ın dünyaya geldiği evin de yıkıldığı iddia edilmişti. Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, bu iddiayı köşesine taşımıştı.

Depremin ardından çıkan \'Kemal Sunal\'ın evi yıkıldı\' haberlerine Sunal ailesinden yalanlama

Son Dakika Magazin Depremin ardından çıkan 'Kemal Sunal'ın evi yıkıldı' haberlerine Sunal ailesinden yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ssss: çok mühim bir mesele 0 4 Yanıtla mezarlık bekçisi: dürbünlü heryerden çıkıyon sen kendine bak seni toprak bile kabul etmez 4 0 suat doğan: yıkılsa sanki kıyamet kopacak. eni sonu yıkılacak 0 3
  • KORKUSUZ KORKAK: Kemal SUNAL doğma MALATYA LI neden inkar ediyorlar ki şimdi 1 1 Yanıtla
  • Rojhat Avaşin: birinci ağızdan duydunuz kemal sunal malatyalı aslen istanbul doğma büyüme 1 0 Yanıtla
  • ali: şark kurnazlığı yapmışlar. bu millet akıllanmaz 0 0 Yanıtla suat doğan: küfür yok hakaret yok sadece eni sonu zaten yıkılacak demeye bile itiraz eden beğenmeyenler zıplıyor. he he tamam kıyamete kadar o da heykel gibi dikili kalacak. hatta gidin etrafında dönün tavaf bile edin 0 0

Advertisement