Depremin Uzmanları Çanakkale'de Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Depremin Uzmanları Çanakkale'de Buluşuyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Depremle Savaş Derneği ve AFAD-Çanakkale'nin katkılarıyla 9 Mayıs Çanakkale'de "Deprem, Binalarımız, Güçlendirme ve Önlemler" konulu bir konferans gerçekleştirilecek.

06.05.2017 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deprem bölgesinde yer alan Çanakkale'de bilinçlendirme ve farkındalık yaratmak amacıyla kapsamlı bir deprem konferansı düzenleniyor. İstanbul Teknik Üniversitesi, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Depremle Savaş Derneği ve AFAD-Çanakkale'nin katkılarıyla düzenlenecek "Deprem, Binalarımız, Güçlendirme ve Önlemler" konulu konferans, 9 Mayıs 2017 Salı günü 09.45 - 17.30 saatleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İçdaş Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

İTÜ'den bilim insanları konferansta sunum yapacak

Konferansta İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kadir Güler, "Betonarme ve Yığma Yapıların Güçlendirilmesi" başlıklı bir sunum ve İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü, Betonarme Çalışma Grubu'ndan Prof. Dr. Zeki Hasgür ise "Betonarme Yapıların Depreme Dayanıklı Tasarımı ve Bu Yapılarda Gözlenen Deprem Hasarları" konulu bir konuşma yapacak.

Usta isimler söz alacak

Konferansa çok sayıda bilim insanı katılacak. Prof. Dr. Ali Malik Gözübol, Prof. Dr. Aydın Büyüksaraç, Prof. Dr. Erdinç Yiğitbaş, Prof. Dr. Orhun Köksal, Prof. Dr. Süha Özden, Doç. Dr. Celal Tunusluoğlu, Doç. Dr. Tolga Bekler, Yrd. Doç. Dr. Tolga Özden, İnş. Yük. Müh. Ali Bayraktar, Araş. Gör. Dr. Ozan Deniz ile Feyza Nur Bekler de konuşmacı olarak katılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Depremin Uzmanları Çanakkale'de Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement