Depremzede Aileler Ziyaret Edildi - Son Dakika
Yerel

Depremzede Aileler Ziyaret Edildi

Van'da meydana gelen depremden dolayı Adıyaman'a yerleşen depremzede aileler ziyaret edildi.

02.01.2012 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da meydana gelen depremden dolayı Adıyaman'a yerleşen depremzede aileler ziyaret edildi.

Vali Ramazan Sodan'ın Eşi Ayşe Işıl Sodan, Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan ve Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) Koordinatörü Sümeyye Şafak tarafından yapılan ziyarette, Vanlı depremzede ailelerle görüşülerek, sorunları dinlendi.

TOGEM Koordinatörü Sümeyye Şafak, yaptığı açıklamada, depremzede ailelerin Adıyaman'da mutlu olduklarını belirtti.

Yapıaln ziyaretlerin amacının depremzede ailelerinin sıkıntılarının çözüme kavuşturulması olduğunun altını çizen Şafak, şöyle konuştu:

"Sayın Valimizin Eşi Ayşe Işıl Sodan hanımefendi ve Vali Yardımcımız Sayın Huriye Küpeli Kan ile birlikte ilimize gelen Vanlı depremzede ailelerimize yönelik ziyaretlerimizi sürdürmekteyiz. Bu ziyaretlerimizde ailelerin sıkıntıları konusunda bilgiler almaktayız. Depremzede ailelerimiz, bizlere Adıyaman ilinde bulunan vatandaşların çok misafirperver olduklarını ve insanlara yönelik dostane yaklaşımlarının kendilerini yabancı hissetmemelerine neden olduğunu söylüyorlar.

Özellikle bazı ailelerimiz yakın akraba ve dostlarının başka illerde sıkıntılar içerisinde olduklarını ve başka illerde sadece kendilerinin evlerde barına bildiklerini fakat yardımlar konusunda sıkıntılar çektiklerini kendilerine ilettiklerini bizlere anlatıyorlar. Bu insanlar bizim insanlarımız, bizler aynı iklimi aynı ülkede kardeşçe bir arada yaşayan insanlarız. Dolayısıyla onların başına gelen bu sıkıntıyı kendi sıkıntımız olarak görmek zorundayız ve bu böylede olmakta."

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Depremzede Aileler Ziyaret Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement