Depremzedeler İçin Gönüllü Çalıştılar - Son Dakika
Güncel

Depremzedeler İçin Gönüllü Çalıştılar

Depremzedeler İçin Gönüllü Çalıştılar

Van'da meydana gelen deprem sonrası, depremzedelere yardım seferberliğine katılarak gönüllü olarak çalışanlar arasında sanat dünyasının ünlüleri de vardı.

26.10.2011 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy Belediyesi'nin Merkez Binası'nda oluşturulan Depremzedelere Yardım Toplama Merkezi'nde yüzlerce çalışanla birlikte giysi katlayan, koli hazırlayanlar arasında Muhteşem Yüzyıl Dizisi'nde Malkoçoğlu karekterini canlandıran, Burak Özçivit, Bizim Yenge Dizisi'nin oyuncusu Şebnem Bozoklu, Sevilen oyuncu Levent Üzümcü ile Çocuklar Duymasın dizisinde oynayan Serkan Balbal, Issız Adam sinema filminden tanıdığımız Melis Birkan da vardı.

Tıpkı twitter de haberleşip kendi istekleriyle gönüllü olarak gelen diğer yardımseverler gibi Kadıköy Belediyesi'ne gelen oyuncular, gün boyunca kimi zaman giysi kolisi hazırladı, kimi zaman da kolileri araçlara taşıyarak depremzedelere kilometrelerce uzaktan yardım ellerini uzattılar. Günlük sade giysileriyle fark edilmeyen, ancak dikkatli gözler tarafından fark edilen oyuncular, hiçbir reklama ihtiyaç duymadan verilen her işi de yaparak, mütevazi görüntüleri, alçakgönüllü tavırlarıyla da sempati topladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Depremzedeler İçin Gönüllü Çalıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement