Derbent MYO'nda Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Derbent MYO'nda Mezuniyet Coşkusu

Derbent MYO\'nda Mezuniyet Coşkusu

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı ve Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Zafer Arat da öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

15.06.2012 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe'de bulunan Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni Kartepe Park Otel'de gerçekleştirildi.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı, Turizm ve Seyahat İşletmeciliği Programı ile Turizm Rehberlik Programlarında iki yıllık eğitimlerini tamamlayan 350 öğrenci onuruna düzenlenen mezuniyet töreni Kartepe Park Oteli'nde gerçekleştirildi. Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Zafer Arat, KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasret Çomak, Derbent MYO Müdürü Doç. Dr. Sami Karacan, akademisyenler ve öğretim görevlileri ile mezun olan öğrencilerin velilerinden oluşan kalabalık bir davetli mezunların heyecanına ortak oldu.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından başladı. Protokol konuşmaları ardından Okul Müdürlüğü görevini Yard. Doç. Dr. Yüksel Güngör'den devralan yeni müdürü Doç. Dr. Sami Karacan, eski müdüre teşekkür plaketi takdim etti. Törende KOÜ Derbent MYO 2011-2012 eğitim öğretim yılı okul birincisi Salli Akbulut'a kaymakam Ünaldı, okul ikincisi Fatma Ökten'e Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Zafer Arat, okul üçüncüsü Aysu Akatil'e de Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasret Çomak plaketini takdim etti. Mezun öğrencilere diplomalarının verilmesi ardından kepler havaya fırlatıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Derbent MYO'nda Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement