Dere'den Türel'e Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Dere'den Türel'e Teşekkür Plaketi

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür plaketi verdi.

19.09.2017 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür plaketi verdi.

Ahilik Kültür Haftası etkinlikleri çerçevesinde Adlıhan Dere ve AESOB yönetim kurulu üyeleri, Türel'i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türel, ahilik kültürü ve ahlakının esnafa çok iyi anlatılması gerektiğini söyledi.

Dere ise Türel'in esnaf dostu olduğuna dikkat çekerek, Demirciler Çarşısı içerisindeki Soba Müzesi'ni kendilerine devrettiğini hatırlattı. Kendilerine devredilmeden önce ayda 8 kişinin ziyaret etmediği Soba Müzesi'nde 8 çalışan olduğunu belirten Dere, "Başkanımız Soba Müzesi'ni şu anda kullandığımız Ahi Evran Müzesi, esnaf irtibat bürosunu ve 6 dükkanı bize bedelsiz devretti. Şimdi de Ahi Evran'ın arkasındaki sokağa sahaflar çarşısı, antikacı çarşısı, ayakkabı imalatı ve tamiratı yapan esnafı getirerek orada güzel bir konsept oluşturuyor." dedi.

Doğu Garajı Projesi, Nekropol Çarşısı, Ali Çetinkaya ve Şarampol Cadde düzenlemelerinin yanı sıra Balbey Projesi ile kent merkezinin cazibe alanı haline geleceğini ve esnafın da bundan yararlanacağını ifade eden Dere, Türel'e çalışmaları dolayısıyla yönetimi ve Antalya esnafı adına teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Dere, Türel'e esnafa destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dere'den Türel'e Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement