Dereceye Giren Maratoncular Ödüllendirildi - Son Dakika
Spor

Dereceye Giren Maratoncular Ödüllendirildi

Dereceye Giren Maratoncular Ödüllendirildi

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında organize edilen 37. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ile 10 kilometre ve halk koşusunda dereceye girenler ödüllendirildi.

19.02.2017 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında organize edilen 37. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ile 10 kilometre ve halk koşusunda dereceye girenler ödüllendirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Atletizm Federasyonu işbirliği ve İpragaz sponsorluğunda düzenlenen 37. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 22. Halk Koşusu ve bu yıl ikincisi düzenlenen 10 kilometre koşusunda dereceye giren atletler için Ortahisar Belediyesinin Çok Amaçlı Toplantı Salonunda ödül töreni düzenlendi.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, törende yaptığı konuşmada, başarılarından dolayı sporcuları tebrik ederek, yarışmaların düzenlenmesine katkı sunanlara da teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise yarışların Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü münasebetiyle gerçekleştirildiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Atalarımız, bütün bu kutsal vatanı, canlarını gözlerini kırpmadan feda ederek bizlere emanet ettiler. Bizler de 2016'nın 15 Temmuzu'nda olduğu gibi hiçbir hain teşebbüsün, iç ve dış mihrakların bu vatana zarar vermesine izin vermeyeceğimizi, atalarımızı hatırlayarak ve hiç unutmayarak ülkemize ve cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkacağımızı bu vesileyle bütün dünyaya ilan ediyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün 'ya İstiklal ya ölüm' diyerek bu aziz milletle ayağa kalkarak kurduğu cumhuriyetin ilelebet yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiş oluyoruz."

Konuşmaların ardından yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Törene, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Hakan Arıkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Atletizm Federasyonu Başkan Yardımcısı Muzaffer Karadeniz, Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aksu, Atletizm Federasyonu Maraton ve Yol Koşular Koordinatörü Ahmet Altun, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Nihat Demir, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dereceye Giren Maratoncular Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement