Derecik'te Sibirya'yı aratmayan soğuklar: Elektrik direkleri buz tuttu - Son Dakika
Güncel

Derecik'te Sibirya'yı aratmayan soğuklar: Elektrik direkleri buz tuttu

Derecik'te Sibirya'yı aratmayan soğuklar: Elektrik direkleri buz tuttu Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri, Hakkari'nin Derecik ilçesi kırsalında etkili olan dondurucu soğuklar nedeniyle buz tutan elektrik direklerinde onarım yapıyor.

05.02.2023 10:41  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Derecik'te Sibirya'yı aratmayan soğuklar: Elektrik direkleri buz tuttu

HAKKARİ - Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri, Hakkari'nin Derecik ilçesi kırsalında etkili olan dondurucu soğuklar nedeniyle buz tutan elektrik direklerinde onarım yapıyor.

Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin büyük bir bölümünü etkisi altına alan etkisini altına alan kar yağışı ve soğuk hava derecik ilçesine bağlık Canlıkaya bölgesinde de etkili oluyor. Kar yağışının durmasıyla etkisini gösteren soğuk hava elektrik direklerin buz tutmasına neden oluyor. Derecik ilçesinde etkili olan Sibirya soğukları ve kar yağışına rağmen Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri, vatandaşların mağdur olmaları için meydana gelen arızaları gidermek üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ekipler, dondurucu soğuklara aldırmadan kara bata çıka arızaları gidermeye çalışıyor. Vatandaşlar ise zorlu şartlarda çalışmalarını sürdüren ekiplere teşekkür etti. Ekipler, tüm zorluklara rağmen Derecik ilçesinin en yüksek rakamlı dağlarında dondurucu soğuklara rağmen çalışmalarına devam ediyor.

Derecik\'te Sibirya\'yı aratmayan soğuklar: Elektrik direkleri buz tuttu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Derecik'te Sibirya'yı aratmayan soğuklar: Elektrik direkleri buz tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement