Derik Şehitleri Memleketlerine Uğurlanıyor - Son Dakika
Güncel

Derik Şehitleri Memleketlerine Uğurlanıyor

Mardin’in Derik ilçesinde, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan askerlerden 3’ü için tören düzenleniyor.

27.09.2016 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Derik ilçesinde, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan askerlerden 3'ü için tören düzenleniyor.

Derik- Kızıltepe karayolunun Derik ilçesi girişindeki Tepedağ köyü mevkiinde dün saat 08.30 sıralarında teröristlerle yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Faruk Darbaş ile Jandarma Uzman Çavuşlar Enes Kaya, Sedat Yıldız ve Mustafa Alparslan şehit olmuş, 4 asker ile 2 korucu yaralanmıştı. Şehitlerden Astsubay Darbaş ile Jandarma Uzman Çavuşlar Kaya ve Yıldız için uğurlama töreni düzenleniyor. Selen Kışlası'nda düzenlenen törene askeri ve mülki erkan ile şehit yakınları katılıyor. Tören devam ediyor. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Derik Şehitleri Memleketlerine Uğurlanıyor - Son Dakika


Advertisement