Derik'te Dev Türk Bayrağıyla 15 Temmuz Yürüyüşü Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Derik'te Dev Türk Bayrağıyla 15 Temmuz Yürüyüşü Düzenlendi

Derik\'te Dev Türk Bayrağıyla 15 Temmuz Yürüyüşü Düzenlendi

MARDİN'in Derik İlçesi'nde 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü etkinliğinde 100 metrelik dev Türk Bayrağı ile Milli Birlik Yürüyüşü düzenlendi.

16.07.2017 01:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARDİN'in Derik İlçesi'nde 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü etkinliğinde 100 metrelik dev Türk Bayrağı ile Milli Birlik Yürüyüşü düzenlendi.

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle, Mardin'in Derik İlçesi'nde yüzlerce kişi ellerindeki dev Türk Bayrağı ile Milli Birlik Yürüyüşü düzenledi. Kale Mahallesi'nde bulunan Aydın Ayaydın Öğretmenevi önünde başlayan yürüyüşe Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas, AK Parti Derik İlçe Başkanı Süleyman Temelli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada düzenlenen anma etkinliğinde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar için saygı duruşunde bulunuldu, dualar okundu. Kaymakam Hakan Kafkas, 15 Temmuz darbe girişiminİ unutmayacaklarını belirterek, "Dünyada ilk defa böyle bir darbe halk tarafından püskürtüldü. Halkın demokrasiden yana olduğu buradan anlaşılıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın darbe gecesi CNN Türk ve diğer Türk televizyonlarındaki açıklamasının hemen ardından halkımız darbeye karşı çıkmış ve şehit olmayı göze almıştır. Darbe gecesinde halkımız Türk mü, Kürt mü, Arap mı, ayırımı yapmaksızın harekete geçmiştir" dedi. Konuşmanın ardından Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Derikliler Demokrasi Nöbeti tutmaya başladı.

FOTOĞARFLI - Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Derik'te Dev Türk Bayrağıyla 15 Temmuz Yürüyüşü Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement