Derin'in Hayatı Tehlikede! - Son Dakika
Güncel

Derin'in Hayatı Tehlikede!

Derin\'in Hayatı Tehlikede!

Ay Yapım imzalı Bu Şehir Arkandan Gelecek'te tansiyon yükseliyor. Ali, sevdiği kadının peşine düşen azılı katil Seyit'ten, Derin'i korumayı başarabilecek mi?

15.03.2017 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Bu Şehir Arkadan Gelecek'in yeni bölümünde Ali, Tekin'den Derin'in hayatının tehlikede olduğunu öğrenecek. Sürprizlerle dolu bölümde Tekin, can düşmanı olan Ali'den ilk kez yardım isteyecek.

Heyecan dolu yeni bölümünde Ali, Derin'i yalnız bırakmayacak. Yeniden bir arada olan iki âşık kapanmayan defterlerini yeniden açacaklar.

Ali ile Derin'in arasındaki buzlar eriyecek mi?

Antrenman sırasında bile gözünün önünden Derin'i ayırmayan Ali, sevdiği kadın ve çocuğundan vazgeçmemekte kararlı olduğunu gösterecek. Derin'in, Ali'yi affedebilmesi için tek bir şartı olacak. Derin'in sunduğu şartla harekete geçen Ali, hiç beklemediği sonuçlarla karşılaşacak.

'Bu Şehir Arkandan Gelecek'in soluksuz izlenecek yeni bölümünde; Ali, Derin'i koruyabilmeyi başarabilecek mi? İki aşık acaba yeniden eski günlerine dönebilecek mi? gibi sorular yanıt bulacak.

'Bu Şehir Arkandan Gelecek'in yeni bölümü 15 Mart Çarşamba saat 20:00'da Atv'de ekrana gelecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Derin'in Hayatı Tehlikede! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement