Derin Korku Filmi - Son Dakika
Sinema

Derin Korku Filmi

Derin Korku Filmi

Derin Korku filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Derin Korku filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

31.10.2020 15:55  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Neasa Hardiman'ın yazıp yönettiği Sea Fever, açıldıkları balıkçı tekneleriyle denizde mahsur kalan tayfanın, su kaynaklarında ortaya çıkan bir tür parazite karşı verdikleri hayat mücadelesini konu ediniyor.

Siobhán, deniz biyolojisi öğrencisi olan genç bir kadındır. Araştırma ekibi ile birlikte bir balıkçı teknesiyle Batı İrlanda denizinde araştırma gezisine çıkan Siobhán, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Yolculuk sırasında tekne bilinmeyen bir şeye çarpar. Neye çarptıklarını araştırmaya başlayan ekip, bu sırada gizemli bir parazitin suları enfekte ettiğini fark eder. Zamanla parazitin tekneye yayılması ile kendisini ölüm kalım savaşının içinde bulan Siobhán, parazitin yayılmasını durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Yönetmen: Neasa Hardiman

Senaryo: Neasa Hardiman

Oyuncular: Hermione Corfield, Dag Malmberg, Jack Hickey, Olwen Fouéré, Dougray Scott, Connie Nielsen, Ardalan Esmaili, Elie Bouakaze

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Sea Fever

Yapımcı Firma: Fabula Films

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD, Belçika, İngiltere, İsveç, İrlanda

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 95 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 06.11.2020

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Derin Korku Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement