Derince'de "Gönüllü Sıcak Eller Çocukları Isıtıyor" Projesi - Son Dakika
Güncel

Derince'de "Gönüllü Sıcak Eller Çocukları Isıtıyor" Projesi

Derince Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanlığı'nca, "Gönüllü Sıcak Eller Çocukları Isıtıyor" adı altında proje hazırlandı.

25.01.2016 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Derince Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanlığı'nca, "Gönüllü Sıcak Eller Çocukları Isıtıyor" adı altında proje hazırlandı.

"Gönüllü Sıcak Eller Çocukları Isıtıyor" projesi kapsamında Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde organizasyon düzenlendi.

Düzenlenen programa Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, muhtarlar, kaymakamlık daire müdürleri, siyasi parti yöneticileri ile Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri katıldı.Proje kapsamında, 420 kadına toplamda 2000 adet yumak ve yeterli sayıda örgü şişi dağıtılarak, toplam 817 adet atkı ve bere takımı elde edildi.

Elde edilen atkı ve bereler ihtiyaç sahibi çocukların ve vatandaşların kullanımına sunuldu.

Derince Kaymakamı Yıldırım, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı teşvik etmek amacıyla bu projenin hazırlandığını belirterek, "Gönüllü Sıcak Eller Çocukları Isıtıyor" projesinin örnek niteliğinde olduğunu söyledi.

Yıldırım, amaçlarının sosyal sorumluluk ve gönüllülük bilincini zenginleştirmek olduğunu bildirerek, "Yardımların sadece maddi imkanlarla değil gönül zenginliği ile de yapılabileceğini göstermek. Hiçbir şey yapamıyorsak, bir tebessüm etmemiz bile gönüllerin ısınmasına katkı sağlayacaktır" dedi.

Program sonunda protokol tarafından, projeye katkı veren kadınlara teşekkür mektubu, çocuklara da çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Derince'de 'Gönüllü Sıcak Eller Çocukları Isıtıyor' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement